شورای همکاری خلیج فارس، حزب‌الله لبنان را تروریستی شناخت

زیتون- شورای همکاری خلیج فارس، گروه حزب‌الله لبنان را به عنوان یک سازمان تروریستی معرفی کرده‌ است.

بی بی سی فارسی در این رابطه نوشت: عبد اللطیف بن راشد الزیانی، دبیرکل بحرینی شورای همکاری خلیج فارس گفته است دلیل قرار دادن حزب‌الله لبنان در فهرست سازمان‌های تروریستی این است که این گروه از کشورهای حاشیه خلیج فارس، دست به جذب نیروهای جوان برای انجام آنچه او اقدامات تروریستی خوانده، زده است.

151126135629_hezbollah_fighters_640x360_reuters_nocredit

حزب‌الله لبنان در فهرست سازمان‌های تروریستی آمریکا هم قرار دارد. اتحادیه اروپا تنها شاخه نظامی آن را در فهرست مشابهی قرار داده است. شورای همکاری خلیج فارس اکنون گروه حزب‌الله، شاخه نظامی آن، رهبران این گروه و تمامی شاخه‌های منشعب و وابسته را در این فهرست قرار داده است.

عربستان سعودی، کویت، بحرین، عمان، قطر و امارات متحده عربی شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس هستند.

این اقدام شورای همکاری خلیج فارس دو هفته پس از آن صورت می‌گیرد که عربستان سعودی کمک نظامی ۴ میلیارد دلاری خود به ارتش لبنان را متوقف کرد. عربستان سعودی و سایر کشورهای حاشیه‌نشین خلیج فارس همچنین از شهروندان خود خواستند تا از لبنان خارج شوند که این اقدام می‌تواند به صنعت گردشگری لبنان آسیب وارد کند. سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان یک روز قبل به شدت از عربستان سعودی و سیاست‌های آن انتقاد کرده و گفته بود این کشور با تعلیق کمک‌هایش به ارتش لبنان، این کشور را وارد فاز جدیدی از بحران سیاسی می‌کند. حزب‌الله لبنان در جنگ داخلی سوریه حضور دارد و نیروهایش در کنار نیروهای بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه در جنگ با مخالفان شرکت دارند.

عربستان سعودی در سال ۲۰۱۴ حزب‌الله لبنان را به عنوان یک سازمان تروریستی معرفی کرد. بحرین و امارات عربی متحده هم اقدام مشابهی انجام داده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »