رییس و دو نواب مجلس بدون تغییر باقی ماندند

زیتون– نمایندگان مجلس در جریان نشست علنی امروز اعضای هیات رییسه اجلاسیه دوم مجلس دهم شورای اسلامی را انتخاب کردند.
علی لاریجانی با ۲۰۴ رای موافق از مجموع ۲۶۸ رای ماخوذه به عنوان رییس دائم اجلاسیه دوم مجلس در دوره دهم انتخاب شد. لاریجانی ازسوی هر سه فراکسیون مورد حمایت قرار گرفته بود.
همچنین مسعود پزشکیان با ۱۷۹ رای و علی مطهری با ۱۶۳ رای از مجموع ۲۵۳ رای به‌عنوان دو گزینه فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی به عنوان نواب اول و دوم انتخاب شدند. درحالی که حمیدرضا حاجی‌بابایی گزینه فراکسیون نمایندگان ولایی و هادی قوامی نیز گزینه فراکسیون مستقلین ولایی بودند که از حضور در هیات رییسه بازماندند.
بیشتر بخوانید: جدال بر سر جایگاه مطهری
در ادامه رای‌گیری برای انتخاب ناظران هیات رییسه نیز انجام شد و محمد آشوری تازیانی که به‌صورت مستقل از سه فراکسیون مجلس کاندیدا شده بود، با ۱۸۴ رای، بهروز نعمتی گزینه مورد حمایت فراکسیون مستقلین ولایی با ۱۲۹ رای و اسدالله عباسی نماینده اصولگرای عضو فراکسیون نمایندگان ولایی که البته ازسوی این فراکسیون کاندیدا نبود و شخصاً اعلام کاندیداتوری کرده بود، با ۱۲۲ رای از مجموع ۲۷۶ رای مأخوذه، توانستند اکثریت آرا را برای جایگاه ناظران به دست آورند.
همچنین در رای‌گیری برای انتخاب دبیران هیات رییسه از مجموع ۲۷۷ رای ماخوذه، اکبر رنجبرزاده با ۱۸۳ رای، محمدحسین فرهنگی با ۱۸۲ رای و همچنین سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی با ۱۷۹ رای به‌عنوان سه گزینه مورد حمایت فراکسیون نمایندگان ولایی، غلامرضا کاتب با ۱۷۸ رای گزینه مورد حمایت فراکسیون مستقلین ولایی، محمدعلی وکیلی با ۱۷۱ رای به‌عنوان گزینه فراکسیون امید و احمد امیرآبادی فراهانی با ۱۶۵ رای که باوجود عضویت در فراکسیون نمایندگان ولایی ازسوی این فراکسیون کاندیدا نبود و شخصاً اقدام به کاندیداتوری کرده بود، توانستند با اکثریت آرا به‌عنوان دبیران هیات رییسه مجلس انتخاب شوند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »