زیتون– حسین اللهاکرم٬ دبیرکل انصار حزبالله٬ ضمن تاکید بر «پذیرفتن اصل حضور زنان در ورزشگاهها» خبر از شکایت به قوه قضاییه به همین دلیل داد.
او تاکید کرد که اگر قوه قضاییه، نیروی انتظامی و مسوولان وزارت ورزش و جوانان پاسخهایی بدهند که فکر کنند در ستادهای تصمیمگیری خللی وجود دارد. قطعا در آن زمان «آتش به اختیار را اجرا میکنند.»
دبیر کل یا رییس شورای هماهنگی انصار حزب الله در گفتوگو با روزنامه اعتماد خبر داد که تا کنون تنها موفق به جمع آوری دهها امضا شدهاند اما امیدوار است حداقل همان ۴۰ هزار رایی که در انتخابات شورای شهر تهران آورده٬ این بیانیه را امضا کنند.
او که دلیل مخالفتش برای حضور زنان را «نگرانی برای عفت جامعه» عنوان میکند معتقد است که تا پیش از سال ۹۳ نیروی انتظامی اعلام میکرد که قادر به مهار مفاسد و حواشی و جهتگیریهای غیر اخلاقی که ممکن است در اثر هیجانات مسابقه به وجود بیاید، هست اما پس از آن تاریخ مسئله تبدیل به مسئلهای سیاسی شد.
به گفته اللهکرم ناجا نتوانسته این هیجانات را مهار کند و بنابراین باید به قوانین خودشان که در دستور کار قرار دارد پایبند باشند٬ وزارت کشور به نیروی انتظامی دستور داد و حضور زنان را در ورزشگاهها ممنوع اعلام کرد و همچنین آیات عظام مثل مکارم شیرازی و جعفر سبحانی اعلام کردند که ورود زنان به ورزشگاهها جایز نیست. موضوع البته در زمانی است که مردان در حال مسابقه دادن هستند.
اللهکرم در ادامه توضیح داد که در نامهای سرگشاده به سلطانیفر، وزیر ورزش و جوانان تاکید کردهاند بنا به سه دلیل نباید ورود زنان به ورزشگاه را عادی میشد. چرا که به گفته دبیر کل انصار حزب الله «دستور آیتالله خامنهای در گزارش فرمانده نیروی انتظامی در دولت اصلاحات بود که ورود زنان به ورزشگاه ممنوع و خلاف اعلام شده بود»٬ «دستور وزارت کشور به نیروی انتظامی که ورود زنان مجاز شمرده نشده بود» وی در نهایت «نظر صریح آیات عظام» را اساس دلیل مخالفتشان با ورود دوباره زنان به ورزشگاهها اعلام کرد.
او در مسئله ورود زنان به ورزشگاهها نهادهای تصمیم گیری را دچار اختلال معرفی و ادامه داد: «زمانی وجود دارد که برای اینکه تیم ملی ایران به مسابقات جهانی برود و آنها را میزبانی کند، بر اساس قوانین بینالمللی باید از حضور زنان استقبال کنیم. ما این را پذیرفتیم که زنان میتوانند وارد این مکانها شوند و اشکالی برایشان نیست. اما وضعیت ورزشگاهها و هیجانات اجازه این کار را نمیدهد. علاوه بر اینکه ما در این مسائل دارای تحفظهایی هستیم، در عمل هم باید این وضعیت را حراست کنیم. مثلا نیروی انتظامی میگوید که قادر به مهار ۶۰ نفر به شکل لازم است اما بر این وضعیت زمانی که تعداد به ۵۰۰ نفر میرسد شرایط دیگری حاکم است و وقتی ما این شرایط را میبینیم مخالفت میکنیم. به دنبال این هستیم که نکند روال تصمیمگیری دچار خلل شده؟ و در این وضعیت است که آتش به اختیار، عملیاتی خواهد شد.»
اللهکرم در پاسخ به این سوال که اگر قوه قضاییه حکم مورد نظرش را ندهد همراه با آن افرادی که این نامه را امضا میکنند اقدام عملیاتی میکند٬ گفت: این موضوع بستگی به خلل ایجاد شده دارد. گاهی اوقات که الان هم در همان شرایط به سر میبریم متوجه میشویم که از ۶۰ نفری که در دوره گذشته با وزارت ورزش برای حضورشان به توافق رسیدیم به صورت ناگهانی در دوره بعد به دو هزار نفر برسد و این روند همین طور ادامه پیدا کند، در حالی که حواشی و مفاسد ناشی از آن را نمیتوانیم مهار کنیم. در این صورت هست که ما آتش به اختیار را به شکل بند «م» وصیتنامه حضرت امام در خواهیم آورد.»
2 پاسخ
زمانی که مزاحم همراهی دختر و پسر در خیابانها و پارکها میشدند ، جوانی در چایی نوشت که در نظر جکومت اسلامی بهتر است جوانها به جای مجامع عمومی در زیر زمین ها و خرپشته ها با هم ملاقات کنند !
تدبیر “آتش به اختیار” برای بازیافت اقتدار از دست رفته مراجع عظام حکومتی هم بد نیست !!
الله کرم بیخود میکند.
اما راه مداوائی هم هست. اینکه آن ناهنجاری هائی که علمای دین نیز از آن صخبت میکنند را کنترل کرد. نیروی انتظامی را زیاد کرد و کنترل را. تا بتوان بجای ۶۰ نفر ۶۰۰ نفر و یا ۶۰۰۰ نفر و یا ۶۰۰۰۰ نفر به تماشای یک مسابقه ربروند اما میدان برای دختر بازی و الواطی و … باز نشود.
نه سیخ بسوزد و نه کباب.
بجای دردسر و آشوب، با حلم و حزم مشکلی را که بعضی حفظ حرمت ها میدانند و بعضی نه را، با دست باز کرد.
این همه دم از تساهل و تحمل و مدارا می زنید، کمی هم با هم وطنان غیرتی و امل و ارتجاعی راه بیائید!
دیدگاهها بستهاند.