Categories: خبرها

شش سال خانه نشینی ظریف، با حکم احمدی نژاد

زیتون- محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران جدیدترین میهمان برنامه دید در شب بود.  ظریف در این مصاحبه به موضوعات مختلفی پرداخت و به سوالات و پرسش های متفاوتی هم پاسخ داد. سایت روزنامه ایران مشروح این گفتگو را منتشر کرد. او در این گفتگو با اشاره به حواشی خبری مبنی «کری خودکارش را به سمت عراقچی پرتاب کرد» توضیح داد که ماجرای پرت کردن خودکار آقای کری به سمت آقای عراقچی، آنطور نبود که وزیر خارجه آمریکا بخواهد خودکارش را به طرف آقای عراقچی پرت کند. ایشان با حرارت دستشان را تکان می دادند و خودکار به یکباره از دستشان رها شد و به طرف آقای عراقچی پرتاب شد و آقای عراقچی هم متقابلا خودکار را به طرف خود آقای کری پرت کردند.
وزیر امور خارجه ایران همچنین در این گفتگو در خصوص سیاست های رسانه ای تیم امورخارجه ایران توضیح داد:« من دوستان و مشاوران رسانه ای چه در داخل کشور و چه در خارج داشتم و با مشورت با آنها تصمیم گرفتم برخی مواقع به بالکن بیایم و پیام خود را منتقل کنیم. با توجه به اینکه طرف مقابل مقابل کوبورگ تریبون نصب می کردند و صحبت می کردند، طبیعتا خوب نبود که ما هم بخواهیم تقلید کنیم. در نتیجه تصمیم گرفتیم از ابتکار بالکن استفاده کنیم و از آنجا موج رسانه ای که می خواهیم را در روند مذاکرات ایجاد نماییم.» او همچنین از خبرنگارانی که در طی مذاکرات هسته ای تیم ایران را همراهی می کردند تشکر کرد. ظریف همچنین توضیحاتی پیرامون صفحه شخصی اش در فیس بوک داد. او تاکید کرد که کسی نخواسته تا فیس بوکش را غیر فعال کند ولی احساس کرده است که برخی از نوشته های او در فیس بوک تعابیر متفاوتی داشتند؛ برخی در صفحه او به یکدیگر توهین می کردند؛ به این دلایل بود که او شخصا تصمیم گرفت اکانتش را در فیس بوک ببندد.

وزیر امور خارجه دولت یازدهم در ادامه این گفتگو به رابطه اش با محمود احمدی نژاد پرداخت و توضیح داد:« احمدی نژاد علاقه ای به بنده نداشتند و من هم ارادتی به سیاستهای ایشون نداشتم. در دولت احمدی نژاد شش سال خانه نشین شدم.»
او همچنین در این برنامه در مورد دیدار اتفاقی اش با اوباما توضیح داد:« دیدارم با اوباما کاملا اتفاقی بود و رو در روی هم قرار گرفتیم. آقای کری معرفی کرد و دست دادیم و احوالپرسی کردیم. آقای اوباما حرف تلخی به من زد و گفت امیدوارم این برخورد برای شما در داخل ایران سنگین تمام نشود. من از آن جمله واقعا رنج بردم. پاسخ دادم به هیچ وجه چون من احساس می کنم یک دیپلمات نباید نقطه ضعفی در مقابل طرف مقابل داشته باشد. هرچند به مرور زمان مشخص شد شرایط آنطور که من احساس می کردم نبوده است.»

Recent Posts

معاویه: یک عرب ایرانی یا مسیحی؟

مسعود امیرخلیلی

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آقای خامنه‌ای، ۱۳ آبان و شورای‌ نگهبانِ جهان

۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آیا پذیرفتگان دیکتاتوری مقصرند؟!

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

روز جهانی وگن؛ به یاد بی‌صداترین و بی‌دفاع‌ترینِ ستمدیدگان!

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است…

۱۲ آبان ۱۴۰۳

اسرائیل؛ درون شورویه و بیرون مستبده!

درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…

۰۸ آبان ۱۴۰۳