اتهام‌های قاضی کهریزک اعلام شد

زیتون– غلامحسین اسماعیلی٬ رییس دادگستری استان تهران٬ اعلام کرد که حیدری‌فر٬ یکی از قضات پرونده کهریزک به تصرفات غیرقانونی، استفاده غیرقانونی از اموال دولت، ارتشا، استفاده از سلاح و درگیری در حوزه‌های مختلف و… متهم و محکوم شده است.
رییس دادگستری استان تهران همچنین خبر داد که «این فرد دارای یک پرونده دیگر هم است که در حال بررسی است.» اگرچه به گفته اسماعیلی «چون اتهامات هنوز اثبات نشده»، او از بیان آن اتهامات معذورم است.
غلامحسین محسنی‌اژه‌ای٬ سخنگوی قوه قضاییه٬ ۳۰ خردادماه خبر بازداشت  علی اکبر حیدری‌فر، یکی از قضات پرونده کهریزک را تایید کرد و توضیح داد که این قاضی سابق دو پرونده قضایی دارد و به دلیل سه اتهام در یکی از پرونده‌ها به ۱۵ سال زندان محکوم شده است.
پیشتر زندانیان بند ۸ زندان اوین نیز خبر از ورود قاضی حیدری به این بند و با اتهام «اتخلاس» داده بودند.
علی‌اکبر حیدری‌فر٬ به همراه سعید مرتضوی و حسن زارع دهنوی (معروف به قاضی حداد) از متهمان پرونده کهریزک بود که هر سه به انفصال دائم از خدمات قضایی و پنج سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شدند. بر اساس گزارش‌های رسمی، تعدادی از معترضان به انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ در بازداشتگاه کهریزک مورد شکنجه‌، آزار و اذیت قرار گرفتند، و دستکم چهار تن از آنها به نام‌های محسن روح‌الامینی، امیر جوادی‌فر، محمد کامرانی و رامین آقازاده قهرمانی کشته شدند.
او در زمان ریاست سعید مرتضوی بر سازمان تامین اجتماعی از مشاوران او بود اما نامش در دادگاه مربوط به فساد مالی آقای مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی به عنوان متهم مطرح نشد.
سخنگو و معاول اول قوه قضاییه همچنین خبر داد که در جریان بررسی تخلفات انتخاباتی انتخابات ریاست جمهوری دوزاردهم  شش استاندار، چند فرماندار و تعدادی از روسای برخی دستگاه‌ها به دلیل «تخلف‌های انتخاباتی» احضار شده‌اند.
عباسعلی کدخدایی٬ سخنگوی شورای نگهبان روز ۲۷ خرداد خبر داده بود که گزارش‌های «تخلفات انتخاباتی» از جمله «تخلف» برخی از مدیران دولت به قوه قضائیه ارسال شده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. باز هم خوب است که بعضی متهمان و مجرمان تنبیه می شوند. امید که واقعی و حقیقی باشد.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »