منصوریان از بیمارستان به اوین منتقل شد

چند روز از انتخابات هفتم اسفند نگذشته، خسرو منصوریان از فعالان پرسابقه ملی ـ imageمذهبی و کنشگران پیشکسوت جامعه مدنی، با وجود پایان نیافتن دوره درمان، از بیمارستان به زندان اوین منتقل شد.
این عضو اشد نهضت آزادی ایران که ۷۴ سال سن دارد، بهار سال جاری و در پی ناراحتی قلبی از زندان به بیمارستانی خارج از زندان اوین منتقل شد.
منصوریان از نیمه اسفندماه سال گذشته (۱۳۹۳) و با ابلاغ حکمی که افزون بر ۱۳ سال پیش صادر شده بود، در اوین محبوس شد.
این عضو ارشد نهضت آزادی ایران سال ۱۳۸۰ در بازداشت دسته‌جمعی اعضای نهضت آزادی و شورای فعالان ملی-مذهبی به اتهام براندازی دستگیر و ۱۱ ماه در سلول‌های انفرادی و گروهی بازداشتگاه ۵۹ سپاه حبس شد.
دادگاه انقلاب با کنار گذاشتن اتهام براندازی، منصوریان را به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و عضویت در نهضت آزادی محاکمه و به هشت سال حبس محکوم کرد.
احکام تجدیدنظر این پرونده قضایی با وجود سپری شدن افزون بر یک دهه، هیچ‌گاه به متهمان ملی ـ مذهبی ابلاغ نشد؛ وثیقه‌های آن پرونده نیز همچنان در توقیف قوه قضاییه است؛ وضعی که موجب نگارش نامه اعتراضی از طرف مرحوم دکتر احمدصدرحاج سیدجوادی به رئیس قوه قضاییه درسال ۱۳۸۵ شد.
گفتنی است، منصوریان پیش از بازداشت سال ۱۳۸۰ نیز بارها (در دهه‌های ۶۰ و ۷۰) هدف احضار و تهدید و بازداشت و خشونت و شکنجه قرار گرفته بود.
خسرو منصوریان موسس انجمن حمایت از آسیب‌دیدگان اجتماعی با عنوان “احیای ارزش‌ها” است. وی نزدیک به دو دهه با سرپرستی این مجموعه در پی کاستن از دردها و مشکلات قشرهای آسیب دیده اجتماعی از جمله کودکان خیایانی است.
منصوریان کار‌شناس ارشد مددکاری، و بنیانگذار چندین مرکز مددکاری و مردم‌نهاد به منظور توان‌بخشی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی (ازجمله مجتمع نیکوکاری معلولین رعد، انجمن حمایت از کودکان آسیب‌دیده از ایدز، و انجمن احیای ارزش‌ها) بوده و نقش مهمی در پشتیبانی و حمایت از گروه‌های آسیب‌دیده اجتماعی در شهرهای مختلف کشور (ازجمله در بم، پس از زلزله) ایفا کرده است.
وی پیش از انقلاب اجازه دریافت وجوهات شرعی از سوی مرحوم آیت الله طالقانی را کسب کرده بود؛ و در دو سال اول انقلاب سمت معاونت اجتماعی شهرداری تهران را برعهده داشت.
فعالیت‌های اجتماعی و مددکارانه‌ی منصوریان به‌دلیل مواضع سیاسی وی و عضویت‌اش در شورای مرکزی نهضت آزادی، همواره از سوی نهادهای امنیتی دچار محدودیت شده؛ چنان‌که در سالهای گذشته دستگاه‌های امنیتی با توقیف گذرنامه منصوریان از حضور او در سمینار‌ها و کنفرانس‌های بین‌المللی درباره آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کردند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ رویکرد بینامرزی، میان گفتمان‌های مختلف و متضاد ایرانی، نوعی سازش و

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در بازار ارز، قیمت‌ها در

ادامه »

«دحترِ هفت-هشت ماهه‌ای سرش را گذاشته است روی شانه‌ی چپِ مادر، سرش روی شانه‌ی راست‌ش خم شده است و پنداری

ادامه »