عطا علیزاده برای اجرای حکم به زندان رفت

زیتون– عطا علیزاده، از اعضای ادوار تحکیم وحدت تبریز، برای اجرای حکم به زندان رفت.
این عضو جنبش مسلمانان مبارز در جریان جنبش سبز به زندان محکوم شده بود، که اجرای حکم تا دو روز پیش متوقف مانده بود. با این وجود علیزاده روز ۱۵ تیر در پی احضار اجرای احکام، خود را به زندان مرکزی تبریز معرفی کرد.
حبیب الله پیمان، دبیرکل جنبش مسلمانان مبارز با اعتراض به زندانی کردن عطا علیزاده در کانال تلگرامش نوشته است: عطاعلیزاده ازفعالان باسابقه جنبش مسلمانان مبارز درتبریز را برای اجرای حکم محکومیت به دلیل عضویت درجنبش، روانه زندان کرده اند. حکمی که چندسال قبل صادر واجرای آن متوقف مانده بود، شاید هم به این دلیل که ایشان اساسا مرتکب جرمی نشده است تا لازم باشد به خاطر آن به زندان برود. واضح است که محکومیت فردی صرفابه اتهام عضویت در جنبش مسلمانان مبارز وجاهت قانونی ندارد زیرا تا این لحظه جنبش ازسوی هیچ دادگاه صالحه و قانونی محکوم و منحله وغیرقانونی اعلام نشده است. بعضی مقامات امنیتی به غلط چنین وانمود کرده و می کنند که صرف نداشتن مجوز فعالیت حزبی از سوی کمیسیون ماده ده وزارت کشور، کافی است تا آن تشکل غیرقانونی و فعالیت درآن جرم تلقی شود و در این تلقی بین فعالیت «قانونی» که مستند به نص صریح قانون اساسی بدون قید احذ مجوز، برای همگان به رسمیت شناخته شده است و فعالیت «رسمی» که موکول به اخذ مجوز از کمیسیون ماده ده وزارت کشور است، فرق نمی گذارند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مصطفی مهرآیین، استاد جامعه‌شناسی، نامه‌هایی به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای اصلاح امور به ایشان داده است. موضوع این نقد ربطی به محتوای نامه‌های ایشان ندارد. اینکه ایشان، یا هرکس دیگری،

ادامه »

دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف مثبت و سازنده توصیف شده و طرفین قرار گذاشته‌اند

ادامه »

«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری» نیک میدانم کثیری از هموطنان

ادامه »