رییس جمهوری: نباید از عده قلیلی که به ناحق بلندگوها را در اختیار دارند٬ بترسیم

زیتون– حسن روحانی، رییس جمهوری، امروز گفت که «نباید در برابر عده‌ای قلیل که متأسفانه بلندگوهای بزرگ را به ناحق در اختیار دارند بترسیم.» چرا که «ما ملتی بزرگ و ایثارگر هستیم و توانسته‌ایم نه تنها در برابر مشکلات روی پای خود بایستیم، بلکه به ملت‌های منطقه نیز کمک کنیم.»
به گفته رییس جمهوری «فحش دادن‌ها و اهانت‌های عده‌ای معدود به خاطر تلاش و کوشش مثمر ثمر برای کشور است.»
او در ادامه با اشاره به برخی مخالفت‌ها با وزیر امور خارجه و دیپلمات‌های کشورمان در جریان مذاکرات هسته‌ای٬ ادامه داد: «زمانی که در کشور بخواهیم در امر مهمی به پیروزی دست یابیم به حضور و موافقت مردم و همچنین حمایت و هدایت‌های رهبری و فداکاری کارگزاران نیازمند هستیم. در همین راستا چنانچه که بنا بود وزیر امور خارجه با چهارتا فحش و شعار از میدان خارج شود برجامی تحقق پیدا نمی‌کرد. گرچه برخی در سایت‌ها و روزنامه‌های خود و همچنین در مراسم ۲۲ بهمن و در خیابان‌های تهران به وزیر امور خارجه ما توهین کردند اما آدم نباید به خاطر شعار عده‌ای از میدان خدمت خارج شود.»
به گزارش ایسنا، حسن روحانی در ادامه سخنانش همچنین با اشاره به حمله موشکی اخیر نیروهای نظامی ایران به برخی پایگاه‌های داعش در سوریه، گفت: «ما می‌شنویم که موشکی از خاک‌مان حرکت کرده و مرکزی از مراکز تروریستی را هدف قرار داده است؛ آنهایی که این موشک را پرتاب کرده‌اند، تلاش و فداکاری‌هایی کرده‌اند، اما سازنده موشک‌ها دولت و وزارت دفاع است و بخش اقتصادی کشور نیز پول آنها را تأمین می‌کند.»
اخیراً حمله موشکی ایران به مواضع «داعش» در شهر دیرالزور در سوریه نیز موردی دیگر از مناقشه سپاه و رئیس جمهوری ایران بوده است. روحانی همچنین اعلام کرد حمله تلافی‌جویانه موشکی ایران «تصمیم فرد یا یک رکن نظامی نیست»، بلکه «این گونه تصمیمات در شورای عالی امنیت ملی اتخاذ می‌شود.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. چرا نباید تکلیف مردم و کشور با این عده روشن شود . این جماعت از اکثریت ملت نمایندگی ندارند تا سخنگوی ملت باشند ، مگر اینکه بپذیریم که این نجبا را نیز خداوند نصب و علامه مصباح کشف کرده است !!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »