زیتون– اسدالله بادامچیان، نایبرییس حزب موتلفه اسلامی، مدعی شد که «لاجوردی یک نفر را نه زده و نه اعدام کرده.»
بادامچیان در گفتوگو با مهر٬ لاجوردی را «یکی از مظلومین انقلاب اسلامی» دانست و ادامه داد: «بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نظام ما کمترین اعدامها را داشت که طبق قانون قضایی انجام شد. اولین کسانی که طاغوتیها را اعدام کردند همین نهضت آزادیها بودند که در مدرسه رفاه این کار را انجام دادند، بعد از آن امام، مرحوم خلخالی را منصوب کردند به عنوان حاکم شرع تا طبق موازین این امور انجام شود و پس از آن هم مرحوم شهید قدوسی، شهید بهشتی و موسوی اردبیلی روی کار آمدند.»
به گفته بادامچیان «نهضت آزادی کمترین نقش را در پیروزی انقلاب داشت» و لاجوردی به تکلیف شرعی مسئول زندان شد و نمونه اعلای زندان اسلامی را شهید لاجوردی به وجود آورد و زندان را اقامتگاه زندانی میدانست و زندانیها را به نگاه مجرم نمیدید.
او در ادامه به ذکر خاطراتی در مورد سالهای اول پس از پیروزی انقلاب پرداخت و گفت: «شورای عالی قضایی آن روزگار زیر نظر مرحوم موسوی اردبیلی بود که برخورد آنچنانی با سازمان و زندانها نداشت به همین خاطر با آقای لاجوردی برخورد شدید داشت و تحت تاثیر گروههای لیبرالی هم بود، چنانچه منتظری تحت تاثیر این جریان بود، به دروغ حرفهایی را به وی میزدند.»
او زاویه داشتن برخی مسئولین با لاجوری را محصول «بار آمدن در غرب و غربگرا بودن» آنها اعلام کرد و افزود لاجوردی در طول دوران مسئولیت در دادستانی هیچ حقوقی دریافت نکرد، برادرش خرج زندگی او را میداد و مرحوم لاجوردی تمام هزینهها را به عنوان بدهی به برادرش حساب کرده بود. روزی که یوسف صانعی، مرحوم لاجوردی را از مسئولیت کنار گذاشت، لاجوردی در خانه نشست و روسری و دستمال دوخت تا بدهی خود به برادرش را پرداخت کند. در زمان آیتالله یزدی وقتی دوباره به وی اعلام شد که به مسئولیت برگرد، گفت هنوز بدهیهایم به برادرم تمام نشده است.
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…