درگیری در متروی شهرری در پی حمله به روحانی امر به معروف

زیتون– صبح امروز یک روحانی «امر به معروف» در متروی تهران مورد حمله قرار گرفت.
تسنیم خبر داد که مردی حدوداً ۴۰ ساله در ایستگاه متروی شهرری با سلاح سرد به یک روحانی و سه نفر دیگر حمله‌ور شد که با تیراندازی نیروی انتظامی به سمت فرد ضارب، وی نیز مجروح شده و در راه بیمارستان جان سپرده است.
هادی تمهیدی، معاون فرماندار شهرری، در خصوص جزئیات حادثه گفت: «امروز در اثر درگیری لفظی یک شهروند عادی با یک روحانی که روحانی ظاهراً داشته امر به معروف می‌کرده، فرد عادی با چاقو روحانی محترم را مورد حمله قرار می‌دهد.»
به گفته تمهیدی٬‌پس از ورود نیروی انتظامی به این حادثه، ضارب مقاومت می‌کند و نهایتاً توسط ناجا مورد هدف قرار می‌گیرد و غائله با تیراندازی خاتمه پیدا می‌کند.
سه نفر مجروح دیگر حادثه نیز به بیمارستان منتقل شده و در حال مداو می‌باشند.
هدایت‌الله جمالی‌پور، رییس شورای تأمین شهرستان ری، نیز در این باره به مهر گفت که یک روحانی، صبح امروز یک تذکر امر به معروف به یک فرد میان سال نابهنجار می‌دهد که این تذکر سبب برافروختن وی شده و ضارب، با تیغ موکت‌بری به روحانی و یکی از افرادی که در حمایت روحانی آمر به معروف وارد صحنه شده بود، حمله کرده و این دو نفر را زخمی می‌کند. او افزود که «فرد ضارب حالت عادی نداشته است.»
به نوشته مهر، فرد روحانی که جهت امر به معروف به فرد ضارب نزدیک شده و مورد ضرب و جرح قرار گرفته بود از ناحیه گردن و کتف مجروح شده که به بیمارستان هفت تیر اعزام شده است.
این حادثه اولین مورد از برخورد مردم با «آمرین به معروف و ناهیان از منکر» در ایران نیست.
سال ۹۳ نیز فرد بسیجی به نام علی خلیلی که در یک درگیری خیابانی که به گفته وی برای «امر به معروف و نهی از منکر» بوده زخمی شد و روز چهارم فروردین ۱۳۹۳ درگذشت.
پیش از این برخی از روحانیون سرشناس شیعه از جمله حسین نوری همدانی، از مراجع تقلید، خواستار تشکیل وزارتخانه‌ای برای «امر به معروف و نهی از منکر» شده بودند.
در این زمینه نمایندگان مجلس در ۱۶ مهر ۹۳، با وجود مخالفت دولت، کلیات طرح «حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر» را تصویب کردند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »