زیتون- حسن روحانی، رئیسجمهوری ایران، روز یکشنبه ۱۶ اسفند در آخرین نشست خبری خود در سال ۱۳۹۴ در پاسخ به سوال روزنامه شرق در خصوص ممنوع التصویری سید محمد خاتمی که از حامیان روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ نیز بود، گفت:« طرف گفت دروغ گفتن حرام است اما راست گفتن واجب نیست. قبلا گفتم هیچ مصوبه ای در شورای عالی امنیت ملی نسبت به حضرت آقای خاتمی وجود نداشته در گذشته هم نبوده است. چون همیشه بوده ام و در هیچ دوره ای نبوده است و دبیرخانه هم حق ندارد و از آقای شمخانی هم پرسیدم گفتند مصوبه ای نیست برفرض هم که باشد غیرقانونی است و این حرف ها به شوخی بیشتر شباهت دارد تا واقعیت، امیدوارم شفافیت در پاسخ بوده باشد.»
او همچنین از «تعجب کردن» مردم از کار کردن اینترنت و موبایل در روز انتخابات سخن گفت و افزود که مردم امنیت را در این انتخابات «لمس کردند.» وی با ذکر اینکه مردم در روز انتخابات «دیدند که اینترنت کار میکند و موبایل کار میکند و تعجب کردند» تأکید کرد که «شرایط امروز شرایط دیروز نیست» و افزود که شرایط سال آینده نیز متفاوت خواهد بود. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شبکه خبر، در این نشست خبری که در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد نمایندگان رسانههای داخلی و خارجی حضور داشتند. حسن روحانی همچنین در این نشست خبری گفت:«دولت تمام توان خود را برای برگزاری انتخابات شکوهمند و قانونمند به کار گرفت. ممکن است برخی انتظارات برآورده نشده باشد اما از زمان ثبتنام کاندیداها تا روز انتخابات دولت هیچ شب آرامی نداشت و تمام توان خود را به کار گرفت تا امید را به جمعه باز گرداند.»
رییس جمهوری همچنین در رابطه با مساله آشتی ملی خاطرنشان کرد:« بسیار مهم است که تعابیری مثل آشتی ملی و رفع کدورتها انجام گیرد و همه جناحها، گروهها چه آنهایی که رای آوردهاند و چه آنهایی که رای نیاوردهاند کنار هم باشند. در انتخاباتی که گذشت همه به وظیفه سیاسی خود عمل کردند. ملت ما پیروز واقعی این انتخابات بود. آثار این پیروزی را هم میبینیم.» او تاکیید کرد:« ملت دعوا و شکاف اجتماعی را دوست ندارد. چه از لحاظ سیاسی و چه از لحاظ اقتصادی به ویژه در مساله اقتصادی باید کنار هم قرار بگیریم. با اینکه در سال های گذشته درآمد نفتی کشور خوب بود اما وقتی که به پایان سال ۹۱ نگاه می کنیم اشتغال خاصی نمی بینیم. این در حالی است که ما به اشتغال میلیونی نیازمندیم و این مساله با همدلی و رونق اقتصادی آغاز میشود. ما باید همه انرژیمان را برای رشد اقتصادی بگذاریم. نباید یکدیگر را تخریب کنیم. کسی که به مجلس راه نیافته می تواند در عرصههای دیگر فعالیت کند و برای مردم و نظام مفید باشد. برای اینکه فضای سیاسی معتدلتری داشته باشیم باید فضای نقد سازنده ای ایجاد کنیم. امیدواریم که در ماههای پیش رو فضای بهتری برای کشور ایجاد شود.»
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…