پورمحمدی و انصاری با دولت خداحافظی کردند

زیتون– مصطفی‌ پورمحمدی، وزیر دادگستری، در حاشیه آخرین جلسه هیئت دولت یازدهم تایید کرد که «وارد کابینه دوزادهم نخواهد شد.» مجید انصاری، معاون حقوقی رییس جمهوری نیز گفت که امروز، آخرین روز همکاری‌اش با حسن روحانی خواهد بود و در دولت بعدی حضور نخواهد داشت.
مصطفی پورمحمدی از جمله چهره‌هایی بود که عضویتش در کابینه یازدهم٬ نارضایتی‌هایی را برانگیخته بود. او که از سوی قوه قضاییه برای عضویت در کابینه به حسن روحانی معرفی شده بود،‌ سابقه عضویت در «هیئت مرگ» دهه ۶۰ را در کارنامه دارد.
چهار سال پیش نهادهای حقوق بشری از حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران خواسته بودند تا پورمحمدی را به‌عنوان وزیر دادگستری منصوب نکند.
در این دوره نیز پس از پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری، در تیرماه سال جاری ۱۱ نهاد مدافع حقوق بشر در نامه‌ای به رئیس جمهوری اسلامی از او خواسته بودند تا از انتصاب دوباره مصطفی پورمحمدی، به عنوان وزیر دادگستری در کابینه دوازدهم خودداری کند.
پورمحمدی امروز خبر داد: «جایگزین من یکی از قضات سابقه‌دار دستگاه قضایی است.»
برخی اخبار تایید نشده حکایت از انتخاب علیرضا آوایی به عنوان وزیر دادگستری دارد. علیرضا آوایی، دادستان دزفول و اهواز در دهه ۶۰ بوده است. آوایی همچنین رییس دفتر بازرسی رییس جمهوری ایران است که سال ۱۳۹۰ از سوی اتحادیه اروپا به دلیل نقض حقوق بشر تحریم شد.
مجید انصاری نیز از جمله معدود چهره‌های اصلاح طلب کابینه بود که امروز خبر از خروجش از کابینه را تایید کرد.
مجید انصاری، دبیر اجرایی تشکل سیاسی اصلاح طلب مجمع روحانیون مبارز و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است. او معاون پارلمانی سابق رییس‌جمهوری نیز بوده است.
مجید انصاری سابقه عضویت همزمان در سه نهاد مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام را دارد. وی در سال آخر ریاست‌جمهوری سید محمد خاتمی به‌عنوان معاون پارلمانی رئیس‌جمهور ایران در هیئت دولت نیز حضور داشت. او همچنین اولین رئیس سازمان زندان‌های جمهوری اسلامی از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۶ بود

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »