حکم اعدام محمدعلی طاهری صادر شد

زیتون– وکیل محمدعلی طاهری خبر داد که براساس اطلاعات موجود حکم اعدام برای موکلش صادر شده اما هنوز ابلاغ نشده است.
محمدعلی طاهری در سال ۱۳۸۰ موسسه‌ای به نام «عرفان حلقه» راه انداخت که به فعالیت‌هایی مربوط به «طب مکمل ایرانی، فرادرمانی و سیمنتولوژی» مشغول بود.
او در سال ۱۳۹۰ بازداشت شد و حکم اولیه‌ای که برایش صادر شد «اعدام» بود. اما سال پیش حکم اعدام او نقض و پرونده برای رسیدگی مجدد به دادگاه انقلاب ارجاع شد.
محمود علیزاده، وکیل مدافع محمدعلی طاهری، بهمن ماه سال گذشته خبر داده بود که قرار منع تعقیب موکلش از اتهام‌های «سب‌النبی»، «ارتداد» و «ارتباط با چریک‌های فدایی خلق» صادر و قطعی شده است.
علیزاده به ایلنا گفته بود که تنها اتهام باقی‌مانده برای موکلش «دخالت در امور پزشکی» است که تحقیقات درباره آن به اتمام رسیده و «قول داده شده» که دادگاه آن هفته دوم اسفندماه برگزار شود. وکیل مدافع محمدعلی طاهری احتمال داده با توجه به اینکه «این پرونده شاکی خصوصی ندارد»، موکلش «تبرئه و آزاد» شود.
طی این مدت تعداد زیادی از شاگران طاهری نیز بازداشت و به زندان محکوم شدند.
علیزاده‌طباطبایی امروز نیز در مورد حکم طاهری گمانه‌زنی کرده است چرا که در ادامه گفت‌وگو با فارس، تایید کرد که هنوز این حکم به صورت رسمی به متهم یا وکیلش ابلاغ نشده است: «با توجه به اینکه ۲۲ شهریور ماه مراسم عروسی دختر محمد علی طاهری برگزار خواهد شد ما برای ابلاغ حکم به دادگاه مراجعه نکرده ایم.»
به گفته وکیل طاهری پس از این مراسم جهت دریافت حکم اقدام و به حکم صادره اعتراض خواهد کرد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. بوسه به عشق یک نفس هرزه گری در این قفس
    شمس به مرداب جزا حیله به حکم لارضا
    غمزه مژگان سگان حصرت دیدار سران!
    بدرقه شاه جهان هست به گیتی چو مهان

  2. چشم همه عدالت طلبان روشن! چشم همه مدعیان اسلامی بودن و در خط علی حرکت کردن روشن! جلوی چشم ملت دارند یک مرد صالح را آزار میدهند و مرگ بر او می پسندند و مدعیان رهبری جامعه در جهت رحمانیت الهی دستشان توی دماغشان دنبال نجس و پاک می گردند

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که در بقای آن نقش دارند، بسیار چالش‌برانگیز است. آیا می‌توان پذیرفت که کسانی که به دلایل مختلف به نظام دیکتاتوری

ادامه »

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است که انسان‌هایی عاشق، اندیشمند و بیزار از خشونت و

ادامه »

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه

ادامه »