زیتون– نزدیک به نود هزار نفر از مسلمانان روهینگیا در طول دو هفته اخیر از میانمار به بنگلادش فرار کردهاند. سازمان ملل متحد نیز روز گذشته رسما اعلام کرد که در طول ۱۰ روز گذشته ۸۷ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا که خانههایشان به آتش کشیده شده، از کشور گریخته و به بنگلادش فرار کردهاند.
سازمان ملل متحد مسلمانان میانمار را که از طرف دولت این کشور از حقوق شهروندی محروم شده اند را به عنوان «اقلیت دینی که در معرض بیشترین ظلم های انسانی در جهان قرار دارند» معرفی کرده است. در حال حاضر دولت این کشور تابعیت مسلمانان را انکار می کند و آنها را مهاجران غیرقانونی از بنگلادش می خواند.
سخنگوی کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل در این رابطه تاکید کرد که این تعداد از آوارگان با بالاگرفتن دوباره خشونتها که از ۳ شهریور ماه آغاز شده، خانه و کاشانه خود را رها کرده و به سمت مناطق مرزی بنگلادش رفتهاند.
مقامهای امنیتی میانمار و شورشیان مسلمان روهینگیا یکدیگر را به آغاز دور جدید خشونتها متهم میکنند. ارتش میانمار اعلام کرده است که نزدیک به ۴۰۰ شورشی را کشته است.
پناهجویانی روهینگیایی که به بنگلادش رسیدهاند٬ نیروهای امنیتی و راهبههای بودایی را به حمله به غیرنظامیان و آتش زدن منازل و روستاهای خود متهم میکنند.
بنا بر تازه ترین تخمین سازمان ملل متحد، از پاییز سال گذشته تا کنون حدود صدوپنجاه هزار تن از مسلمانان میانمار، به آن سوی مرز در بنگلادش رفته اند.
به گزارش بیبیسی یانگی لی، گزارشگر سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر در میانمار (برمه)، از آنگ سانگ سوچی، که در عمل رهبری این کشور را برعهده دارد، انتقاد کرده و گفته است که خانم سوچی از اقلیت مسلمانان روهینگیا حمایت نکرده است.
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…