???? لزوم رسیدگی به ناقضان قانون در مواجهه با بیماری علیرضا رجایی

بیانیه جمعی از نیروهای ملی- مذهبی:

زیتون– جمعی از فعالان و نیروهای ملی-مذهبی با انتشار بیانیه‌ای ضمن اشاره به وضعیت جسمانی «علیرضا رجایی»، نسبت به «سلامتی عموم زندانیان به ویژه زندانیان سیاسی و عقیدتی و فعالان مدنی» ابراز نگرانی کردند.

به گزارش «زیتون»، در این بیانیه با اشاره به روند بیماری این روزنامه‌نگار شناخته شده در زندان، «رفتار غیرقانونی مسئولان زندان و آمران آنها»  با او نشانه‌ی «نقض آشکار کرامت انسانی، حقوق بشر و حقوق شهروندی»  و «از مصادیق تخلف انتظامی عاملان در برخورد با یک زندانی»  دانسته شده‌است.

امضا کنندکان این بیانیه از «نمایندگان ملت» درخواست کرده‌اند که «علاوه بر پیگیری و بازرسی صادقانه از وضعیت امروز زندان‌ها و نحوه برخورد با زندانیان»  ناقضان «حقوق شهروندی متهمان»  را به «دستگاه قضایی» معرفی و  در جهت «اصلاح قوانین مرتبط» بکوشند.

امضاکنندگان هم‌چنین«خواهان رسیدگی قضایی به رفتار ناقضان قانون در مواجهه با بیماری» علیرضا رجایی  ادر ایام زندان شده‌اند.

متن کامل این بیانیه که برای انتشار در اختیار «زیتون» قرار گرفته، به این شرح است:


توتیای چشم تو، فراغ یوسف آزادی دارد…
در آغاز سخن به پاس صبوری، نجابت، پایمردی و وفای به عهد دکتر علیرضا رجایی در دفاع از حقوق ملت، ایستاده و احترام می گذاریم. بی شک وضعیت جسمانی امروز دکتر علیرضا رجایی ریشه در شکستن پیمانه وجدان کسانی دارد که نه پای بند قانون هستند و نه حرمت انسان ها را پاس می دارند.
دکتر علیرضا رجایی از روزنامه نگاران و فعالان ملی مذهبی است که به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و فعالیت تبلیغی علیه نظام در سال ۸۸ دستگیر و پس از صدور حکم به ۶ سال زندان از سال ۸۸ تا ۹۴ محکوم شد و به زندان اوین رفت که در آن سالها بارها به جهت بیماری از بهداری تقاضای اعزام به بیمارستان را نموده اما هر بار با بی توجهی مسئولان بهداری زندان مواجه شده و بی اعتنایی مکرر به پنج بار درخواست ایشان توسط بهداری زندان، آنچنان که خانواده محترم دکتر علیرضا رجایی عنوان کرده اند، حاکی از رفتار غیرقانونی مسئولان زندان و آمران آنها در نقض آشکار کرامت انسانی، حقوق بشر و حقوق شهروندی داشته و از مصادیق تخلف انتظامی عاملان در برخورد با یک زندانی محسوب می شود.
متاسفانه بروز چنین رفتارهای غیرقانونی و فاقد هرگونه وجاهت اخلاقی در زندان بی سابقه نیست و شایسته است تا مراجع مسئول نسبت به بررسی وضعیت زندانیان سیاسی و عقیدتی و جلوگیری از برخوردهای فراقانونی و خودسر با منتقدین قانونی محبوس در زندان اقداماتی موثر نمایند.
از این رو امضا کنندگان این بیانیه ضمن ابراز نگرانی نسبت به سلامتی عموم زندانیان به ویژه زندانیان سیاسی و عقیدتی و فعالان مدنی، از نمایندگان ملت تقاضا دارند که علاوه بر پیگیری و بازرسی صادقانه از وضعیت امروز زندانها و نحوه برخورد با زندانیان، ناقضین حقوق شهروندان متهمی که هم اینک در زندان به سر می برند را به دستگاه قضایی جهت محاکمه معرفی نمایند و همچنین اقدامات لازم در جهت اصلاح قوانین مرتبط با زندانها و زندانیان، ضمن اعطای استقلال کامل به بهداری زندان و فراهم آوردن دسترسی زندانیان به درمان های ضروری، هر نوع تداوم بازداشت های بیش از ۲۴ ساعت را موکول به تایید سلامت قطعی زندانی توسط بهداری زندان ها و برخورداری حمایتی از پزشک زندان که منتخب وزارت بهداشت باشد، نمایند تا سلامت زندانیان به ویژه زندانیان سیاسی و عقیدتی به سرنوشت دکتر علیرضا رجایی دچار نشود.

در پایان ضمن ابراز همدردی با دکتر رجایی، خواهان رسیدگی قضایی به رفتار ناقضان قانون در مواجهه با بیماری ایشان در ایام زندان می باشیم.

الهام آخرتی/ حمید آصفی/ محمدرضا آهنی/ مهدی ارژنگ / هاله اعرابی/ زهرا آقاجانی/ رضا آقاخانی/ مجید الهامی/ ناصر اشکیانی / هاشم باروتی/ محمد بسته نگار/ مهرنوش بسته نگار/ مهدی بسته نگار / مریم بسته نگار/ مرضیه بسته نگار/ اسماعیل تشکری/ مصطفی تنها / حسین ثاقب / حامد جبارزاده/ سید حسین جزایری/ ولی حق‌شناس/ محمود داوران/ حسینعلی ذوالفقاری/ فرشته جمشیدی/ محمد جواد چیتگرزاده/ حمید حدیثی/ ابراهیم خوش سیرت/ محمد خیرالدین / امیرخسرو دلیرثانی/ جواد رحیم‌پور/ یونس رستمی/ شاهپور رشنو/ داوود رفیعا / محمود دردکشان/ محترم رحمانی/ امیر رضایی/ علی روشنی/ رقیه زارع‌پور/ اعظم زارعیان/ مسلم زمانی/ سپیده سالاروند / حسین سربندی/ مریم سادات سیدکریمی/ لاله شاکری/علی شاملو / احسان شریعتی / مهدی شعبانی خلج/ سید علی شیخ‌الاسلامی/ حسن شیدا / امیرحسین شیروی/ سعید صاحب محمدی/ غلامعلی صفاریان/ هاشم ضیایی/ طاهره طالقانی/ امیرطیرانی/ رویین عطوفت/ حمیدرضا عابدیان/ ناصر عباسپور/ مهناز عباس‌زاده/ سید ابوذر علوی/ سیده سمیه علوی/ سیده لیلا علوی / محمود عمرانی / جلال غلامی/ مهدی فخرزاده/ احمد فخر عالمی/ روح الله فرقانی/ باقر فرقانی/ جواد فعال/ عزیز قاسم‌زاده/ محمد رضا کارخانه‌چین/ علیرضا کاکاوند/ ایرج کرمی/ محمد کریمی/ حسین کشوردوست کلتی/ مهدی کلهری/ بهناز کیانی/ فاطمه گوارایی/ حسین لسانی/ علیرضا مافی/ حسین مجاهد/ مصطفی محب‌کیا/ محمد محمدی/ حامد منتظری/ سید حسین موسوی/ مزدک موسوی/ حسین میرزانیا/ احسان میرزاوند/ مسعود میری/ مهدی ناطقی/ محسن نمایی/ فرشاد نوروزیان/ حسین واقفی‌فرد/ شهرزاد هاشمی / حمید همت آبادی / مراد همتی/ مصطفی یار احمدی/ علی فرید یحیایی/ سیامک یعقوبی/ امیر یوسفی

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

3 پاسخ

  1. گفته شد که بزرگ اقای نظام در قبال خبر آنچه در کهریزک با فرزندان این مرز و بوم رفت فرموده اند که ، مبارزه درد دارد !
    در این صورت ناقضان کرامت انسانی به کدام مرجع قضایی معرفی شوند ؟!

  2. چرا از زندانی شدنش در دوران خمینی حرفی نمی زنید؟سانسور سیئات دوران طلائی امام!!این هم سیاست ورزیست که تاریخ را از ۸۸ شروع کرده اید؟

  3. علیرضا رجایی مجسمه شرفیست که پتک استبداد به جانش افتاده و با تمام قوا به نابودیش برخواسته…علیرضا در تحمل شداید صبور است ،اما یک لحظه به فرومایگی پذیرش استبداد فقیه تن در نداد..همه مسؤلین اجرایی در دوران انتخابات مجلس ششم شامل سید محمد خاتمی و همه هیأت وزیرانش که تن به ابطال ۷۰۰۰۰۰ رای مردم تهران دادند و پدر عروس فقیه را به جای رجایی نشاندند ،در نمد مال پیچ کردن مغولانه علیرضا ،هم گام با خبرگان و کل قوه قضاییه شریکند..سیاست ورزی را جماعتی با همراهی با مستبدین اشتباه گرفته اند..تعجب می کنم از مدعیان شیعه علی بودن ،که به جای در راه حق در دریای مرگ شنا کردن ،در اب خون آلود استبداد،شنای سیاست ورزی می کنند

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »