آستان قدس رضوی زنان را ممنوع الورود کرد

زیتون– مسئولان آستان قدس رضوی برای دیدار افتتاحیه ورزشگاه امام رضا دو عضو زن شورای شهر مشهد را دعوت نکردند.
تربیت بندی آستان قدس رضوی برای افتتاحیه ورزشگاه امام رضا از ۱۵ عضو شورای شهر تهران٬ تنها برای ۱۳ نفر آنها دعوت نامه فرستاد تا به گفته مسئول روابط عمومی «سیاست‌های فدراسیون فوتبال را در زمینه ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه» رعایت کرده باشد. دو زن عضو این شورا برای تماشای مسابقه افتتاحیه این ورزشگاه که تا ساعاتی دیگر با برگزاری یک دیدار فوتبال، پس از وقفه‌ای بسیار طولانی نسبت به روز افتتاح در چهارشنبه آخر سال ۱۳۹۵، افتتاح می‌شود، دعوت نشدند.
شهناز رمارم و بتول گندمی، اعضای شورای شهر مشهد٬ در اینستاگرام و توییتر خود با تعجب این خبر را منتشر کرداند.
در نتیجه این اقدام چند تن دیگر از اعضای این شورا نیز از حضور در مراسم افتتاحیه ورزشگاه امام رضا انصراف دادند. از جمله مجتبی بهاروند و امیر شهلا. بهاروند در اینستاگرامش نوشت که در اعتراض به عدم حضور زنان به ویژه زنان عضو شورای شهر، امروز به ورزشگاه نمی رود.
امیر شهلا دیگر عضو این شورا نیز نوشت: «داشتم شال و کلاه می‌کردم تا برای دیدن بازی به ورزشگاه امام رضا(ع) بروم که متوجه عدم دعوت از دو بانوی شورای‌شهر شدم. با خانم گندمی و رمارم تلفنی صحبت کردم. گفتند فقط سیزده دعوتنامه برای سیزده عضو ذکور شورا ارسال شده. تصمیم گرفتم در اعتراض به سیاست‌های تبعیض‌آمیز فدراسیون فوتبال و در حمایت از دو بانوی پرتلاش شورای شهرم، به جای ورزشگاه، زودتر راهی برنامه بعدی‌ام شوم.»‎
محمدحسین ودیعیT مسعود ریاضی و محمد حاجیان دیگر اعضایی هستند که تا این لحظه اعلام کرده اند دراعتراض به عدم دعوت این ۲عضو زن به ورزشگاه نمی‌روند.
همچنین پروانه سلحشوری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی نیزبا اعتراض به این روند گفت:« فدراسیون فوتبال در جایگاهی نیست که مانع حضور مسئولان خانم کشور در مراسمی شود» و تاکید کرد که از ابزارهای نظارتی برای حل این موضوع استفاده می‌کنیم .

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »