ضرب و شتم کارگران هپکوی اراک بر صدر اخبار غیررسمی

زیتون– اعتراض کارگران کارخانه هپکو و آذرآب اراک در اعتراض به دریافت «نامنظم» حقوق و پرداخت نشدن حق بیمه، با ورود پلیس ضد شورش ضد شورش سرکوب شد.
صبح امروز با حمله پلیس ضد شورش با «باتوم و گاز اشک‌آور» به کارگران دو شرکت هپکو و آذرآب اراک و «ضرب و شتم» کارگرانی که برای دستیابی به مطالباتشان تجمع کرده بودند، به آشوب کشیده شد.
کارگران کارخانه آذرآب در این تجمع اعلام کردند که از حدود چهار ماه پیش حقوق دریافت نکرده‌اند.
این کارگران که مالک بخشی از سهام این شرکت هستند، همچنین نسبت به نحوه برگزاری مجمع عمومی این شرکت در روزهای ۲۶ و ۲۷ شهریور اعتراض دارند و معتقدند که قانون در برگزاری این نشست «رعایت نشده‌است.» همزمان تعدادی از کارگران کارخانه هپکو اراک نیز در اعتراض به دریافت «نامنظم» حقوق و پرداخت نشدن حق بیمه خود تجمع کردند.
کارگران دو کارخانه «هپکو» و «آذرآب» اراک پیش از این نیز چندین بار در اعتراض به پرداخت نشدن حقوقشان تجمع کرده‌اند.
مقامات استان مرکزی پیش از این بارها وعده پرداخت مطالبات این کارگران را مطرح کرده‌اند اما این کارگران در تجمع‌های خود اعلام کرده‌اند که به این وعده‌ها عمل نشده‌است.
اخبار اعتراضات کارگران این دوکارخانه کمتر به اخبار رسمی ایران راه یافت. اما کاربران شبکه‌های مجازی با هشتک‌های #هپکو_اراک، #سرکوب_اراک، #کارگران_آذرآب به حمایت از کارگران معترض پرداختند.
کانون شوراهای اسلامی کار استان مرکزی روز چهارشنبه، ۲۹ شهریور، در بیانیه‌ای حمله پلیس ضد شورش «با باتوم و گاز اشک‌آور» به کارگران این دو کارخانه را محکوم کرد.
این کانون تأکید کرد که «هیچ مقام مسئولی» در استان مرکزی «برای دلجویی از ماه‌ها تأخیر» در پرداخت حقوق کارگران، در جمع آنها حاضر نشده‌است.
کانون شوراهای اسلامی کار استان مرکزی همچنین از مسئولان کشور خواست که «تا وارد عمل شده و در مسیر نابودی طراحی شده برای صنایع بزرگ استان سد محکمی ایجاد کرده و آب رفته را مجدداً به جوی برگردانند».
در همین حال، خانه کارگر استان مرکزی نیز در بیانیه‌ای با اشاره به تجمع کارگران در اعتراض به پرداخت نشدن «چندین ماه» حقوقشان افزود: «مسئولین به‌جای همیاری آنها و دلجویی از آنها دستور برخورد با آنها را صادر می‌کنند و کارگران … را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند.»

https://twitter.com/miladpourisa

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »