مدیرعامل شرکت آذرآب بازداشت شد

زیتون– کیومرث عزیزی٬ فرمانده انتظامی استان مرکزی٬ خبر داد که مدیرعامل شرکت آذرآب اراک با دستور قضایی بازداشت شد.
طی روزهای گذشته حدود یک هزار و ۸۰۰ کارگر آذرآب که ماه‌ها حقوق نگرفته بودند چندین بار دست به اعتراض زدند. روز چهارشنبه ۲۹ شهریور اعتصاب و اعتراض کارگران این شرکت ادامه داشت تجمع کارگران آذرآب به‌همراه کارگران شرکت هپکو، که آن‌ها نیز حقوق معوقه داشتند با حمله نیروهای ضد شورش مواجه شد و مأموران با استفاده از باتوم و شلیک گاز اشک‌آور کارگران را متفرق کردند. در این یورش گروهی از کارگران زخمی و دستگیر شدند.
حمله با کارگران آذرآب و هپکو بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشت و تصاویر آن به‌شکل وسیعی منتشر شد. اما در نهایت تنها ۵ تن از نمایندگان مجلس در اعتراض به نحو برخورد با کارگران به وزیر کشور «تذکر» دادند؛ محمود صادقی، محمدعلی وکیلی، محسن علیجانی، سهیلا جلودارزاده و احمد مازنی تنها نمایندگانی بودند که درباره برخورد انتظامى با کارگران شرکت آذرآب اراک به وزیر کشور تذکر دادند.
به گزارش پایگاه پلیس، کیومرث عزیزی امروز صبح خبر داد که مدیرعامل شرکت آذرآب اراک امروز با دستور مقام قضایی از سوی پلیس استان احضار و هم اکنون در بازداشت به سر می برد.
محمود زمانی قمی، استاندار مرکزی روز گذشته از برگزاری مجمع آذرآب در راستای بررسی مشکلات این واحد صنعتی خبر داده است.
مسئولان و نمایندگان استان مرکزی اخیرا نشستی با وزیر صنعت، معدن تجارت در رابطه با مشکلات برخی صنایع اراک از جمله شرکت آذرآب برگزار کردند که به گفته استاندار مرکزی، در این نشست مقرر شده پس از برگزاری مجمع و تعیین تکلیف مدیریت شرکت آذرآب، اقداماتی به منظور تقسیط بدهی این شرکت به تامین اجتماعی و امور مالیاتی، ترخیص مواد اولیه شرکت بدون نیاز به ضمانت نامه بانکی در گمرک، پرداخت تسهیلات رونق تولید و جلوگیری از لغو قراردادهای این شرکت انجام پذیرد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »