زیتون- منتخب اول مردم تهران درباره همراهیاش با رئیسجمهور در سفر به یزد گفت:« همراهی من با آقای رئیس جمهور طبیعی بود و یزدیها باید دولت را میزبانی می کردند. البته آقای روحانی لطف کردند و از من اسم آوردند و من هم به ابراز احساسات مردم پاسخ دادم. رسانه ها آزادند تحلیلها و تفسیرهای خودشان را ارائه دهند، ولی به نظرم بهتر است با نگاه ملی به این سفر نگریسته شود.»
محمدرضا عارف در دیدار با جمعی از خبرنگاران و روزنامهنگاران سخن می گفت، در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در رابطه با قطع شعارها و صدای مردم هنگام پاسخ عارف به ابراز احساسات مردم یزد گفت:« احتمالا صدا و سیما تکلیف خود میداند که بعضا صدای مردم را قطع کند.»
عارف همچنین درباره مساله حصر و ممنوعالتصویری آقای خاتمی نیز راهکار مورد نظرش برای حل مسئله را با خبرنگاران در میان گذاشت«درباره مساله حصر بارها گفتهام که این موضوع باید در فضای آرام و فضایی که کسی احساس برد و باخت نکند، حل شود. حضور مردم در انتخابات و نشاط جامعه هم به این موضوع کمک میکند. البته اینگونه مسائل نباید رسانهای شود؛ چرا که ممکن است گرهها با این کار کور و کورتر شود. درباره ممنوعالتصویری آقای خاتمی رئیسجمهور محترم با صراحت موضعگیری کردند و بهتر است شورای عالی امنیت ملی نیز سریعتر موضع گیری کند.»
او در ادامه جلسه با قدردانی از زحمات آنها در طول برگزاری انتخابات مجلس و مجلس خبرگان رهبری، گفت:« حضور پرشور و شعور مردم در انتخابات، رسانهها اعم از خبرگزاریها، مطبوعات، پایگاه های خبری و شبکههای اجتماعی نقش بی بدلیلی در خلق حماسه هفتم اسفند داشتند و اگر تلاش بی وقفه اصحاب رسانه نبود شکوه و عظمت این انتخابات به گوش جهانیان نمی رسید.» وی ادامه داد:«رسانه یک رکن دموکراسی است و اگر وقتی ما به جایی رسیدیم که رسانهها جایگاه اصلی خود را پیدا کردند و خبرنگاران نیز در آن جایگاه قرار گرفتند، می توان گفت که دموکراسی در کشور پیاده می شود و می توانیم به اهدافی که انقلاب اسلامی داشت، امیدوار باشیم.
منتخب اول مردم تهران در بخش دیگری از سخنانش که توسط ایسنا منتشر شده بود به ایجاد دو قطبی های کاذب در کشور اشاره کرد و گفت:«خیلیها تلاش دارند اختلاف نظرهای بین جریانهای سیاسی را به دو قطبیهای کاذب در کشور تبدیل کنند به طوری که بگویند، یک جریان اسلام ناب است و جریان دیگر رو به روی نظام است. آنهایی که پایبند به منافع ملی نیستند اختلاف نظرها را به مخالفت با نظام تعبیر می کنند و این کار بسیار خطرناک است در صورتیکه سیاست نظام، امام(ره) و مقام معظم رهبری اینگونه نبوده و نیست.»
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…