خودکشی دختران جوان ربطی به «نهنگ آبی» نداشت

زیتون– با بهوش آمدن یکی از دخترانی که در حادثه پل چمران اصفهان گمان می‌رفت طی «چالش نهنگ آبی» دست به خودکشی زده است، مشخص شد موضوع اساسا ربطی به این چالش آنلاین ندارد.
۲۹ مهرماه رییس پلیس استان اصفهان در مرکز ایران گفته است که دو دختر «تحت تاثیر بازی نهنگ آبی» خودکشی کرده‌اند. یکی از دو نفری که از روی پلی در اصفهان پرت شده بود، کشته شد و نفر دوم به شدت آسیب دید.
رییس اورژانس بهزیستی امروز به روزنامه ایران گفت که نیلوفر، دختر نجات یافته، در نخستین اظهاراتش تاکید کرده قصد خودکشی نداشته و برای نجات دوستش جلو رفته که ناخواسته سقوط کرده است.
اما انتشار پیشداورانه خبر «خودکشی تاحت تاثیر بازی نهنگ آبی» باعث حمله همه جانبه مسئولین نظام به فضای مجازی شد. تا جایی که علی گلپایگانی، رییس دفتر آیت‌الله خامنه‌ای نیز گفته بود به‌دلیل «تبلیغات مسموم» در فضای مجازی٬ «خانواده‌ها در خطر» هستند.
او ادامه داده بود: «اخیرا چیزی به نام نهنگ آبی ایجاد شده که مخاطب را اغوا می‌کند خود را از طبقه چندم یک ساختمان به پایین بیاندازد. پادزهر این موضوع مسجد و امام جماعت مسجد است.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »