زیتون– همسر محمود صالحی٬ فعال کارگری زندانی٬ در پیامی خطاب به مردم خواست تا «شما هم به نوبه خود صدای اعتراض ما به زندانی شدن محمود و سایر کارگران زندانی باشید.»
محمود صالحی روز شنبه پس از دیالیز کلیههایش در بیمارستان «امام خمینی» سقز به دست ماموران وزارت اطلاعات بازداشت و زندانی شد.
این فعال کارگری٬ کارگر نانوا و از بنیانگذاران «کمیته هماهنگی برای ایجاد تشکلهای کارگری» ساکن شهر سقز در استان کردستان است که بارها به دلیل اعتراضات کارگری و تلاش برای سازماندهی کارگران بازداشت و زندانی شده است. او روز هشتم اردیبهشت ۱۳۹۴ و قبل از روز جهانی کارگر (یازده اردیبهشت) توسط نیروهای وزارت اطلاعات شهر سنندج بازداشت شد و پس از یک ماه با حاد شدن وضعیت کلیههایش با قرار کفالت آزاد شد و به بیمارستان انتقال یافت.
شعبه اول دادگاه انقلاب شهر سنندج به ریاست قاضی سعیدی در بیست و پنجم شهریور ۱۳۹۴ محمود صالحی را به اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «تشکیل جمعیت معارض» در مرحله بدوی به ۹ سال زندان محکوم کرد. این حکم در دادگاه تجدید نظر به یک سال کاهش یافت و همان روز ابلاغ و اجرا شد. با این حال او که از فعالان شناخته شده کارگری در ایران است، در شرایطی زندانی شده است که کلیههای او باید هفتهای دو بار دیالیز شوند و آخرین بار وس از پایان جلسه دیالیز بازداشت و به زندان منتقل شد.
نجیبه صالحی همچنین خواستار آن شد که «صدای اعتراض ما را به گوش کارگران،اتحادیه های کارگری و سایر انسانهای آزادیخواهی که هدف آنان نیز ایجاد یک دنیای بدون ستم و زندان است، برسانید و خواهان آزادی محمود و دیگر کارگران زندانی شوید.»
پس از انتشار فایل صوتیِ سخنرانیِ «صدق به روایتِ فرگه و ویتگنشتاین متأخر»[2] و نوشتار…
مقدمه در تاریخ تشیع اثنیعشری، انتظار ظهور امام پنهان (غایب) همواره حامل امید، معنا و…
در ربط و نسبت دین و جامعه سه نظرگاه کلی وجود دارد: ۱. دین بر…
پاپ رم (واتیکان)، رهبر مذهبی کاتولیکهای جهان (۱۹۳۶–۲۱ آوریل ۲۰۲۵)، در ۸۸ سالگی درگذشت. جهان…
دور اول مذاکرات یا دیدار جمهوری اسلامی و ایالات متحده آمریکا در عمان به پایان…