علی مطهری: گشایش‌های جدید برای محصورین

زیتون– علی مطهری، نایب رییس مجلس، خبر از «گشایش‌های جدید برای محصورین» داد و آن را موجب «تقویت وحدت ملی» عنوان و ابراز امیدواری کرد که «حصر خانگی به تدریج از بین برود.»
هفته گذشته علی شمخانی، دبیر شورای امنیت ملی در مورد میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی، با بیان اینکه آنها هر کسی را که اراده کنند می‌توانند ببینند، یادآور شده بود: «واژه حصر واژه درستی نیست این آقایان مدنظر شما در حصر نیستند.» شمخانی در حالی در مورد حصر اینچنین سخن گفته است که بسیاری از مقامات قضایی و امنیتی از سال ۸۹ تا کنون درباره حصر صحبت کرده‌ و آن را مصوبه شورای امنیت خوانده‌اند.
پس از آن اما فرزندان رهبران در حصر «جنبش سبز» بارها تاکید کردند که شرایط حصر تغییری نکرده است.
اگرچه پس از مدت‌ها خواهران میرحسین موسوی موفق به ملاقات با این رهبر در حصر جنبش سبز شدند؛ اما خانواده مهدی کروبی تایید کردند که ملاقات‌های اسماعیل دوستی با پدرشان زیر نظر نهاد‌های امنیتی صورت گرفته است.
با این حال به گفته علی مطهری به نظر می‌رسد شرایط جدیدی برای آقایان میرحسین موسوی، مهدی کروبی و خانم رهنورد به وجود آمده و «ملاقات‌های اخیر با آنها نشان می‌دهد گشایشی در وضعیت آنها حاصل شده و بنا دارند قدری فضا را باز و شرایط جدیدی ایجاد کنند.
وی افزود: امیدوارم این وضعیت ادامه یابد و به تدریج حصر خانگی از بین برود البته ما از مسئولینی که این تصمیم را گرفته‌اند تشکر می‌کنیم چرا که در شرایط موجود کشور این کار می‌تواند به وحدت ملی کمک کند. من فکر می‌کنم خیلی به نفع کشور است که این کار انجام شود.»
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه به ایسنا گفت که «محصورین مصلحت کشور را کاملا درک می‌کنند» و هیچ نگرانی وجود ندارد که با آزادی آنها در کشور ناامنی ایجاد شود بلکه آنها خودشان دلسوز انقلاب و اسلام هستند و بارها گفته‌اند که اصل ولایت فقیه را قبول دارند بنابراین به نظرم ادامه حصر بیش از این وجهی ندارد و ما امیدواریم این روند ادامه پیدا کند تا به زودی مساله حصر فیصله پیدا کند.
او در پایان با بیان اینکه «حل و فصل موضوع حصر از وعده‌های انتخاباتی حسن روحانی بوده است» تاکید کرد که حل این موضوع می‌تواند یکی از آثار همراهی و تعامل گسترده آقای روحانی با گروه مقابل باشد و عدالت حکم می‌کند آنها نیز مصلحت کشور را در نظر گرفته و تعامل و همراهی متقابل داشته باشند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »