دو نماینده مجلس: رفع تدریجی حصر در حال انجام است

زیتون– اعضای کمیته حصر فراکسیون امید مجلس ظهر امروز با رئیس قوه قضاییه دیدار کردند.
غلامرضا حیدری در این رابطه به ایسنا گفت: «ظهر امروز (سه‌شنبه) به همراه جمعی از اعضای کمیته حصر فراکسیون امید با آیت‌الله آملی لاریجانی درباره موضوع حصر دیدار کردیم.»
او این دیدار را در جهت کاهش محدودیت‌ها برای محصورین خوب و امیدوارکننده توصیف کرد.
مصطفی کواکبیان٬‌ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز در خصوص وضعیت محصورین گفت: «خوشبختانه در وضعیت محصورین تسهیلاتی در نظر گرفته‌شده و رفع تدریجی حصر با فراهم شدن شرایط لازم در حال انجام است و خانواده آن‌ها در حال بازدید از محصورین هستند و به‌طورکلی این روند فرجام خوبی دارد.»
مردادماه امسال کمیته‌ «رفع حصر» در فراکسیون امید مجلس برای پیگیری «مطالبه رفع حصر» تشکیل شد. این کمیته «با دستور» محمدرضا عارف، رییس این فراکسیون، تشکیل شده بود.
مهدی کروبی، فاطمه کروبی، زهرا رهنورد و میرحسین موسوی از بهمن سال ۱۳۸۹ و در پی اعتراضات به نتیجه انتخابات سال ۱۳۸۸، در حصر خانگی قرار گرفتند. از این میان خانم کروبی پس از چند ماه رفع حصر شد.
با این حال سه تن دیگر هم‌چنان در شرایط حصر هستند و طی ماه‌های اخیر اخبار و گزارش‌های متعددی از وخامت شرایط جسمانی آنها منتشر شده است.
هفته گذشته علی شمخانی، دبیر شورای امنیت ملی در مورد میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی، ‌با بیان اینکه آنها هر کسی را که اراده کنند می‌توانند ببینند، یادآور شده بود: «واژه حصر واژه درستی نیست این آقایان مدنظر شما در حصر نیستند.» شمخانی در حالی در مورد حصر اینچنین سخن گفته است که بسیاری از مقامات قضایی و امنیتی از سال ۸۹ تا کنون درباره حصر صحبت کرده‌ و آن را مصوبه شورای امنیت خوانده‌اند.
هرچند طی هفته گذشته پس از مدت‌ها خواهران میرحسین موسوی موفق به ملاقات با این رهبر در حصر جنبش سبز شدند.
از سوی دیگر حسین کروبی، ‌فرزند مهدی کروبی، تایید کرد: «بعد از مرخص شدن پدر از بیمارستان، اعضای خانواده از جمله فرزندان، عروس‌ها و نوه‌ها هروقت بخواهند می‌توانند به ملاقات وی بروند. این دیدارها انجام می‌شود و ما هم مشکلی نداریم و هر ساعتی بخواهیم می‌توانیم به ملاقات پدر برویم.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »