حسین شریعتمداری: بعید است کیهان توقیف شود

زیتون- حسین شریعتمداری٬ مدیر مسئول کیهان در واکنش به خبر «توقیف دو روز روزنامه‌اش» گفت: «بعید است بخاطر دفاع از مسلمانان یمن کیهان توقیف شود.»
دادستانی تهران، بر اساس شکایت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی مبنی بر اقدام روزنامه کیهان بر خلاف سیاست‌های اصولی و بیّن جمهوری اسلامی ایران در مسائل و امنیت منطقه‌ای، این روزنامه را برای دو روز (شنبه و یکشنبه آینده) توقیف کرد.
دوشنبه این هفته، دبیر هیات نظارت بر مطبوعات اعلام کرد، در جلسه این هیئت مقرر شد به روزنامه کیهان بابت تیتر «شلیک موشک انصارالله به ریاض، هدف بعدی دوبی»، که خلاف مصالح و امنیت ملی تشخیص داده شد، تذکر داده شود.
مدیرمسئول روزنامه کیهان و نماینده آیت‌الله خامنه‌ای در این روزنامه٬ در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس درباره خبر توقیف دوروزه کیهان از سوی دادستانی گفت که این خبر را فقط در خبرگزاری‌ها دیده و «تاکنون حکمی به مدیران روزنامه کیهان ابلاغ نشده است.»
او همچنین تاکید کرد: «بعید می‌دانم که شورای‌عالی‌امنیت‌ملی حمایت از جنایتکاران کودک‌کش آل‌سعود و اماراتی‌ها را بر حمایت از مردم مظلوم یمن ترجیح بدهد، و از دادستانی هم انتظار نمی‌رود که کیهان را به خاطر دفاع از مسلمانان مظلوم یمن توقیف کند.»
به گفته شریعتمداری کلان‌سرمایه‌داران برج‌نشین امارات باید از تیترهای کیهان نگران شده باشند و نه مسئولان محترم خودمان.
روزنامه کیهان که زیر نظر حسین شریعتمداری، نماینده رهبر جمهوری اسلامی، اداره می‌شود، روز دوشنبه گذشته با اشاره به حوادث کشور یمن تیتر زد: «شلیک موشک انصارالله به ریاض، هدف بعدی دوبی».
اشاره تیتر کیهان به یک حمله موشکی به پایتخت عربستان سعودی است که روز شنبه گذشته رخ داد و نیروهای دفاعی این کشور حمله را در آسمان فرودگاه ریاض دفع کردند.
پس از آن که مسئولیت این حمله را شورشیان حوثی در یمن پذیرفتند، عربستان اقدام به بستن مرزهای یمن کرد و وزیر خارجه عربستان نیز روز ۱۵ آبان در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌ان تأکید کرد که ایران در این رخداد دست داشته است.
ایران ارتباط با این حمله را تکذیب کرد، اما مقام‌های بلندپایه در عربستان سعودی هم‌چنان اصرار دارند که تهران در این رخداد دخیل بوده و با واکنش مواجه خواهد شد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »