Categories: خبرها

رئیس قوه قضائیه: دستگاه‌های اجرایی حق ندارند سکولاریسم را ترویج کنند

زیتون- صادق لاریجانی٬ رئیس قوه قضائیه گفت «نفوذ» ذهن رهبر جمهوری اسلامی را به خود مشغول کرده است. او  «نفوذ در تصمیم‌گیری سیاستمداران» را به این معنا دانست که تصمیم آنها «خواسته نهایی دشمن» باشد. لاریجانی همچنین تاکید کرد که دستگاه‌های اجرایی حق ندارند مروج «سکولاریسم» باشند.

لاریجانی در ادامه سخنانش که توسط مهر منتشر شده گفت:«در جریان انتخابات اخیر هم شاهد پاره‌ای آثار نفود بودیم. نفوذ موضوعی مهم است که ذهن رهبری را به خود معطوف کرده و ایشان همواره بر خطر نفوذ و یافتن راه‌های مقابله با آن تاکیدهای ویژه‌ای داشتند.» او نفوذ در سیاست مداران را یکی از اهداف دشمن دانست زیرا« دشمنان چون می‌دانند با کودتا و فعالیت‌هایی از این قبیل نمی‌توانند به نظام ما ضربه بزنند.» او شیوه دیگر نفوذ را  هجوم علیه باورها و تغییر نگرش مردم دانست.

لاریجانی دوره اصلاحات را دوره ای دانست که در آن برخی مجلات مورد حمایت دولت به دنبال جدایی دین از سیاست بودند. او جمهوری اسلامی را نظامی دانست که در آن بیان نظریات  آزاد است؛ اما دستگاه‌های اجرایی و حکومتی باید ملزم به قانون اساسی باشند و حق ندارند سکولاریزم را ترویج کنند.

او در پایان در خصوص لزوم مصونیت فرهنگی سخن گفت «ما امروز شاهد فعالیت سایت‌ها، ماهواره‌ها و شبکه‌های اجتماعی با مضامین مختلف هستیم.  برخی از وزرای محترم از دسترسی اینترنت در روستاهای مختلف کشور سخن گفته‌اند اما نکته اصلی در این است که گرچه پوشش اینترنتی کشور حتی در روستا‌ها خوب است، اما بهتر است مسئولان پیش از آن نیازهای اولیه روستائیان از جمله کمبود آب آشامیدنی را رفع نمایند.»

Recent Posts

به همه ی اشکال خشونت علیه زنان پایان دهید

در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

ابلاغ «قانون حجاب و عفاف» دستور سرکوب کل جامعه است

بیانیه‌ی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور

۱۴ آذر ۱۴۰۳

آرزوزدگی در تحلیل سیاست خارجی

رسانه‌های گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

سلوک انحصاری، سلوک همه‌گانی

نقدی بر کتاب «روایت سروش از سهراب »

۱۴ آذر ۱۴۰۳

مروری بر زندگی سیاسی طاهر احمدزاده

زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…

۰۹ آذر ۱۴۰۳