واکنش کاربران شبکه های اجتماعی به انعکاس یک خبر در صدا و سیما در خصوص فیلترینگ

زیتون- دیروز (یکشنبه) بعد از وقوع انفجار تروریستی در شهر آنکارا برای ساعاتی سایت های اجتماعی فیس بوک و توئیتر در ترکیه با اختلال مواجه شدند. رویکرد دولت ترکیه در خصوص آزادی بیان و گردش آزاد اطلاعات بارها از سوی نهادهای بین المللی فعال در این حوزه مورد نقد قرار گرفته است. اما واکنش صدا و سیمای جمهوری اسلامی به این موضوع بسیار عجیب بود. امروز در چند بخش خبری اختلال چند ساعته فیس بوک و توئیتر با عنوان فیلتر این دو سایت اجتماعی مطرح شد.

این موضوع باعث خشم کاربران ایرانی این دو شبکه پرمخاطب شده است. از بامداد امروز کاربرانی که سالهاست به ناچار با استفاده از انواع ترفند ها برای دور زدن فیلترینگ شبکه های اجتماعی دست به گریبان هستند، سیاست های جمهوری اسلامی در این زمینه را بیش از پیش نقد می کنند.

گذشته از یک بام و دو هوای صدا و سیما در مورد محق جلوه دادن تصمیم ایران در مورد فیلترینگ این سایت ها از یک سو و از سوی دیگر غیر عادی خواندن فیلترینگ این سایت در کشوری مانند ترکیه، سالهاست که مقام های عالی رتبه جمهوری اسلامی از جمله رهبری در این دو شبکه حساب کاربری دارند و از آنها استفاده می کنند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »