قوه قضاییه: در جشنواره فیلم فجر دخالت نداریم٬ فقط نظارت می‌کنیم

زیتون– دو روز پس از انتشار خبر دخالت قوه قضاییه در جشنواره فیلم فجر٬ مهدی افتخاری دبیر شورای ارتقای آگاهی‌های عمومی، اطلاع‌رسانی و افکارسنجی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفته‌های پیشین خود را تکذیب کرد.
روز شنبه احمد میرعلایی٬ مجری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه٬ امروز خبر از ورود این قوه به نحوی برگزاری جشنواره فیلم فجر داد.
به گفته میرعلایی هدف از ورود قوه قضاییه به جشنواره فیلم فجر استفاده از فضای هنری و فرهنگی است؛ چرا که «اگر از این فضا استفاده نشود این فضا برای آلوده شدن آماده است» و «این موضوع به ضرر اجتماع و مملکت خواهد بود.»
مهدی افتخاری٬ دبیر شورای ارتقای آگاهی های عمومی، اطلاع رسانی و افکارسنجی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه٬ نیز ضمن تایید این خبر گفت: «در جشنواره فیلم فجر به عنوان کارگروه فنی فیلم ها را مورد بررسی قرار می دهیم البته امسال ورودمان جدی تر شده و حتی در انتخاب فیلم هایی که قرار است در جشنواره انتخاب شود، نقش داشتیم.»
او ضمن تایید این موضوع که «فیلم فجر اساسا با مدیریت وزارت ارشاد انجام خواهد شد»٬ ادامه داد که معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به عنوان نظارت در حوزه پیشگیری در این جشنواره حاضر می شود.
افتخاری امروز به میزان گفت که داوران و اعضای کارگروه فنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه هیچ ارتباطی با کمیته داوران جشنواره فیلم فجر ندارند و صرفاً فیلم‌های راه یافته به جشنواره فیلم فجر را از نظر اثرگذاری در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی داوری می‌کنند.
جشنواره بین‌المللی فیلم فجر مهمترین جشنواره سینمایی ایران است که از سال ۱۳۶۱ تاکنون معمولاً در میانه بهمن ماه هر سال در تهران برگزار می‌گردد. تا کنون حداقل در ظاهر٬ برگزاری و مدیریت این جشنواره نه چندان معتبر که از لقب «بین المللی» نیز برخوردار است٬ با وزارت ارشاد یعنی تنها نهادی که طبق قانون مسئول نمایش فیلم ها بود.
اگرچه دخالت در تصمیم گیری برای سرنوشت فیلم‌ها مربوط به امروز نیست طی سالهای گذشته از فیلم آدم برفی تا عصبانی نیستم٬ ارگان‌های خاص با اعمال قدرت جلوی نمایش برخی از فیلم‌ها را گرفته‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »