۲هزار کشته و ۸ هزار مجروح از لشکر فاطمیون در سوریه

زیتون– زهیر مجاهد٬ مسئول فرهنگی لشکر فاطمیون اعلام کرد که در طی حضور ۵ ساله در سوریه٬ از این لشکر بیش از دوهزار نفر کشته و هشت هزار نفر زخمی شده‌اند.

لشکر فاطمیون متشکل از «داوطلبان» افغانستانی است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آنها را برای اعزام به سوریه و جنگیدن در کنار نیروهای بشار اسد با عنوان «مدافعان حرم» بسیج کرده است.

ایران از حدود پنج سال پیش هزاران سرباز را در قالب سپاه فاطمیون سازماندهی کرده بود. تیپ فاطمیون سال ۱۳۹۴ با افزایش توان عملیاتی و نیروها خود به «لشکر فاطمیون» تبدیل شد.

رسانه های ایران اعضای لشگر فاطمیون را که متشکل از شیعیان افغانستان است، چیزی حدود ۲۰ هزار نفر تخمین می‌زنند.

لشگر فاطمیون احتمالاً بزرگ‌ترین تشکیلات نظامی است که ایران نیروهای آن را به عراق و سوریه اعزام می‌کند. این لشکر متشکل از نیروهای شیعه افغان است و در ازای جنگیدن، حقوق می‌گیرند.

نیروهای پاکستانی نیز از سوی جمهوری اسلامی در «لشکر زینبیون» سازماندهی شده‌اند که آنها نیز در جنگ داخلی سوریه به نفع بشار اسد فعال هستند.

پیشتر اخباری مبنی بر دریافت تابعیت ایرانی در ازای جنگ در سوریه و پرداخت حقوق‌های بالا به اعضای این دو لشکر در رسانه‌ها منتشر شده بود.

روزنامه وال استریت جورنال پارسال خبر داده بود که ایران با «پرداخت مبلغ ۵۰۰ دلار در ماه و دادن مجوز اقامت در ایران به هزاران پناهنده افغان» آنان را برای جنگ در سوریه در حمایت از حکومت بشار اسد «استخدام» می‌‌کند.

وب‌سایت بسیج نیوز خبر داد که زهیر مجاهد، مسوول امور فرهنگی لشکر فاطمیون، در «اولین یادواره شهدای پژوهش افغانستان» گفته است: «این لشکر بیش از دو هزار شهید و هشت هزار مجروح فدای اسلام کرده است.»

پیشتر رییس بنیاد شهید اعلام کرده بود که ۲۱۰۰ نیروی داوطلب اعزامی به سوریه معروف به «مدافعان حرم» در جنگ داخلی این کشور کشته شده‌اند. با این حال وی آمار تفکیکی درباره نیروهای کشته شده ایرانی و خارجی اعزامی از سوی جمهوری اسلامی ارائه نکرد.

جمهوری اسلامی همواره تاکید دارد که در سوریه «حضور نظامی» ندارد و تنها برای «مشاوره نظامی و مستشاری» و نه برای دفاع از اسد که برای دفاع از حرم زینب و مبارزه با داعش به سوریه نیرو اعزام می‌کند

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »