ورود فراکسیون امید مجلس به پرونده «کودک آزار قرآنی»

زیتون– بهرام پارسایی٬ سخنگوی فراکسیون امید مجلس تایید کرد که توضیحات معاون قوه قضائیه و وزیر دادگستری درباره پرونده سعید طوسی برای اعضای این فراکسیون «قانع‌کننده نبوده است.»

بهرام پارسایی به روزنامه شرق گفت که فراکسیون امید در جلسه‌ای با حضور معاون قوه قضائیه و وزیر دادگستری پرونده سعید طوسی را بررسی کرده‌٬ اما قانع نشده است.

محمد گندم‌نژاد طوسی معروف به سعید طوسی، قاری و آموزگار کلاس‌های قرآن با تمرکز بر آموزش نوجوانان است. سال ۸۹ پرونده‌ای برای او با شکایت نوجوانانی که مورد سواستفاده جنسی قرار گرفته بودند، تشکیل شد. حداقل ۹ نوجوان از او به این اتهام شکایت کرده بودند. همان زمان برخی رسانه‌ها نوشتند که حکم او با دستور «بیت رهبری» مسکوت ماند.

غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه، اردیبهشت ماه امسال گفته بود: در پرونده سعید طوسی، قاری قرآن، که متهم به آزار جنسی نوجوانان شده، شکایت صورت گرفته، اما «اثبات این موضوع بسیار بسیار سخت است.»
معاون اول قوه قضاییه اضافه کرد این مساله «نیاز به اقرار متهم دارد و چهار نفر شاهد عادل می‌خواهد در این دو مورد چیزی رخ نداده و فقط باید بر اساس علم قاضی رای داده شود که این، کار را سخت کرده است.»

او همچنین با اشاره به جلسه‌ای که فراکسیون امید با شاکیان این پرونده داشت٬‌ خبر داد شاکیان این پرونده که قاریان جوان قرآن بوده‌اند «کارشان به استفاده از قرص اعصاب و روان رسیده و حال و روز روحی و روانی خوشی ندارند.»

عبدالکریم حسین‌زاده، نایب رئیس فراکسیون امید، خواستار آن شد که دراین پرونده «آسیب واردشده به افکار عمومی و جریحه‌دارشدن حس مردم در نظر گرفته شود» و به جز فراکسیون امید، فراکسیون حقوق شهروندی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس «به این مسئله ورود جدی داشته باشند.»

رییس کمیسیون اصل نود اما نهم بهمن ماه امسال گفته بود این کمیسیون «نمی‌تواند» در پرونده سعید طوسی دخالت کند.

خبر تبرئه سعید طوسی را محمد صادقی منتشر کرد.

محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس، روز جمعه ششم بهمن خبر داده بود که سعید طوسی، قاری مشهور قرآن، در دادگاه تجدید نظر از اتهام «اشاعه فساد و فحشا» تبرئه شده‌است. وی در دادگاه اولیه به چهارسال زندان محکوم شده بود.

محمود صادقی روز چهارشنبه نیز در توئیتر خود نوشت که وب‌سایت خانه ملت، وابسته به مجلس، با او دربارهٔ این پرونده مصاحبه کرده اما در نهایت به او اعلام شده که این مصاحبه «غیرقابل انتشار تشخیص داده شد».

صادقی نامه‌ای از رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به رئیس قوه قضائیه را منتشر کرده بود که در آن اعلام شده، رییس دادگستری استان تهران پرونده را از شعبه ۵۶ دادگاه تجدید نظر «گرفته» شده و این پرونده «تاکنون عودت داده نشده‌است.»

این نماینده مجلس همچنین در توئیتر خود نوشته بود: «از قرائن چنین برمی آید که کودک‌آزار قرآنی مستظهر به حمایت فرد یا افرادی است که در بیت مقام معظم رهبری نفوذ کرده‌اند».

در مقابل سعید طوسی در مصاحبه با وب‌سایت انصاف نیوز ادعای اعمال نفوذ مقام‌ها در این پرونده را رد کرده‌است.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »