ورود دست‌کم ۴۰۰ عنصر گروه تروریستی داعش به اروپا

نظرسنجی داعشی‌ها درباره هدف بعدی

زیتون- طرفداران داعش پس از حملات عناصر این گروه تروریستی به فرودگاه و مترو بروکسل، این بار با مطرح کردن نظرسنجی اینترنتی در پی زمینه سازی برای هدف بعدی حملات خود هستند.
پس از حملات عناصر گروه تروریستی داعش به فرودگاه و مترو بروکسل که به کشته و زخمی شدن ده‌ها تن منجر شد، طرفداران این گروه تروریستی با به راه انداختن یک نظرسنجی اینترنتی کنایه‌آمیر، از طرفداران خود برای تعیین مقصد بعدی کشتارها، نظرسنجی کرده‌اند.
فرارو در این باره نوشت: نشریه «دیلی میل» گزارش داده است که طرفداران گروه تروریستی داعش با راه انداختن این نظرسنجی اینترنتی، از کابران خواسته‌اند، هدف بعدی حملات ترویستی و در حقیقت، پرچم بعدی که برج ایفل رنگش را به خود می‌گیرد را انتخاب کنند.  در یکی از وب سایت های اینترنتی طرفداران داعش فردی با راه اندازی یک نظرسنجی از کاربران سوال کرد: «پس از حمله بعدی، برج ایفل به چه رنگی درخواهد آمد؟»
این سوال نیش دار پس از آن مطرح شد که برج ایفل نماد مشهور شهر پاریس و کشور فرانسه، پس از حملات عناصر داعش به پاریس و بروکسل به یاد قربانیان این حوادث به رنگ پرچم کشورهای فرانسه و بلژیک درآمد.
در نظرسنجی برگزار شده توسط این وب سایت نیمی از شرکت کنندگان «انگلستان» را به عنوان هدف بعدی عملیات داعش پیشنهاد دادند. آمریکا و روسیه نیز پس از انگلستان در رده های بعدی پیشنهادات برای انجام حملات داعش بودند.
یک طرفدار داعش درباره این نظرسنجی در صفحه توئیتر خود نوشت:«دولت اسلامی(داعش) به لندن، واشنگتن،رم و به تمام پایتخت‌های کافران حمله خواهد کرد.»
یک کاربر دیگر نوشت:«صلیبی ها دست پاچه و گیج شده‌اند. دیروز پاریس، امروز بروکسل. آنها نمی‌دانند که هدف بعدی ما چیست.»
این برای اولین بار نیست که طرفداران داعش برای ایجاد هرج و مرج و انجام عملیات های تروریستی از شبکه‌های اجتماعی استفاده می کنند.
در جریان حملات جنگنده های ائتلاف غربی-عربی به مواضع داعش در سال ۲۰۱۴ و در پی سقوط یک جنگنده اردنی در سوریه و به اسارت درآمدن خلبان این جنگنده، فعالان رسانه ای داعش با ایجاد یک هشتگ عربی از کاربران خود درخواست کردند تا نحوه به قتل رساندن این خلبان اردنی را پیشنهاد دهند. پس از مخالفت دولت اردن با رهاسازی بی‌قید و شرط عوامل محبوس داعش در مرز اردن و سوریه، داعش نتایج نظرسنجی خود را عملیاتی کرد و ویدئویی تکان‌دهنده منتشر ساخت که نشان می‌داد خلبان نگون بخت اردنی زنده زنده در قفس به آتش کشیده می‌شد.
این البته آخرین ابتکار داعش در کشتار مردم نبود. کباب کردن کسانی که با ارتش عراق همکاری می کنند و غرق کردن افراد محبوس در قفس، نمونه‌هایی از دیگر روش‌های این گروه برای تثبیت کنترل بر مناطقی است که حالا با پیش‌روی‌های ارتش عراق و سوریه، دیگر مانند قبل، جاپای آنچنان ثابتی داعش به نظر نمی‌رسد.

همچنین منابع امنیتی از ورود دست‌کم ۴۰۰ عنصر گروه تروریستی داعش به اروپا برای انجام حملات انتحاری خبر دادند. برخی منابع امنیتی به «آسوشیتدپرس» اعلام کرده‌اند، دست‌کم ۴۰۰ تن از عناصر گروه داعش به کشورهای اروپایی منتقل شده‌اند تا حملات تروریستی در آنجا صورت دهند.

تسنیم به نقل از آسوشیتدپرس نوشت این منابع که شامل مسئولان دستگاه‌های اطلاعاتی اروپایی و عراق و نیز یکی از اعضای پارلمان فرانسه است، تأکید کردند، اردوگاه‌هایی ویژه برای آموزش این تروریست‌ها در زمینه نحوه انجام حملات علیه غربی‌ها ایجاد شده است. این اظهارات یک روز پس از حملات تروریستی بروکسل، پایتخت بلژیک مطرح می‌شود که در جریان این انفجارها، دست‌کم ۳۵ تن کشته و صدها تن دیگر مجروح شدند.

روزنامه هاآرتص در خبری نوشت:« سرویس‌های امنیتی بلژیک و همچنین دیگر نهادهای اطلاعاتی غربی از قبل و به‌طور دقیق هشدارهای اطلاعاتی درباره حملات تروریستی روز سه‌شنبه بروکسل دریافت کرده بودند.» به‌نوشته این نشریه اسرائیلی، سرویس‌های امنیتی فوق با اطمینان بسیار بالایی می‌دانستند حملات تروریستی در آینده‌ای بسیار نزدیک در فرودگاه و احتمالاً در مترو صورت خواهد گرفت. هاآرتص همچنین می‌افزاید: «حمله به متروی بروکسل نیز احتمالاً برای نهادهای اطلاعاتی بلژیک و غرب مشخص بوده و این حمله در شهر «رقه» یا همان پایتخت خودخوانده گروه تروریستی داعش در سوریه طراحی شده است.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

ورود دست‌کم ۴۰۰ عنصر گروه تروریستی داعش به اروپا

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »