آیت‌الله خامنه‌ای عذرخواهی کرد؛ کاربران شبکه‌های اجتماعی نپذیرفتند

زیتون– آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، امروز طی سخنرانی به عدم «تأمین عدالت اجتماعی» اقرار کرده و با تأکید بر ضرورت «عذرخواهی از خداوند و مردم» گفت که با همت مسئولان و مردم، جمهوری اسلامی در این زمینه پیشرفت خواهد کرد.

او با تاکید بر اینکه از گلایه‌ها و شکایت‌های مردم مطلع است٬ ادامه داد: «نه فقط از دولت و قوه قضائیه و مجلس، بلکه ممکن است فردی از شخص حقیر نیز انتقاد داشته باشد، اما انتقاد هیچ منافاتی با ایستادگی پای نظام اسلامی و انقلابی برآمده از پایداری ملت و فداکاری صدها هزار شهید ندارد.»

انتشار این سخنرانی با واکنش کاربران فضای مجازی مواجه شد؛ افرادی که با هشتک  به موضع گیری امروز رهبر جمهوری اسلامی پاسخ دادند.

اکثر کاربرای که با این هشتگ توییت کردند٬‌ اسامی غیر واقعی دارند؛ که البته این موضوع می‌تواند به دلیل احساس عدم امنیت در انتقاد از «رهبر جمهوری اسلامی» یا «نظام» باشد که هر کدام در دادگاه‌های انقلاب می تواند منجر به صدور حکم دو یا یک سال زندان بشود.

https://twitter.com/RezaBradly/status/965271651041599489

کاربر دیگری این سوال را مطرح کرده که آیا آیندگان خواهند بخشید یا خیر؟

https://twitter.com/Rocco_216/status/965270687907762176

برخی از کابران نیز همزمان با انتشار عکس‌های کشته شدگان «جنبش سبز» یا «اعتراضات سراسری» از رهبر جمهوری اسلامی خواسته‌اند تا از خانواده آنها پوزش بخواهد یا اعلام کردند که او را به همین دلیل نخواهند بخشید.

https://twitter.com/mahshidhangway/status/965239817914277889

https://twitter.com/zahra_m95/status/965218122406998016

https://twitter.com/impartiality__/status/965276608419549184

در مقابل اما برخی نیز از اعلام عذرخواهی آیت‌الله خامنه‌ای٬ استقبال کردند.

از جمله احسان بداغی٬ خبرنگار روزنامه ایران

علی علیزاده٬ کارشناس بی‌بی‌سی فارسی و شبکه افق صدا و سیما نیز در این رابطه نوشت: میخواستم بگویم حرفهای امروز اقای خامنه ای میتواند اغاز دوره جدیدی در انقلاب باشد و حرکتی را اغاز کند که از فراز استحاله سی ساله انقلاب، ارزشهای عدالتخواهانه و مستضعف محور نخستینش را احیا کند. اما نه. این جمله اشتباه است. باید گفت «میتوانیم» اغاز دوره جدیدی باشیم. ما اتش باختیارها

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »