بی‌خبری از وضعیت بازداشت شدگان روز زن

زیتون– خانواده‌ تعدادی از بازداشت شدگان روزجهانی زن٬ هشت مارس٬ خبر دادند که پرونده آنها به دادسرای اوین منتقل شده است.

اگر چه که برخی دیگر از خانواده‌های بازداشت شدگان که به دادسرای انقلاب مراجعه کرده بودند٬ خبر دادند که در دادسرای اوین به آن‌ها ابلاغ شده «هیچ پرونده‌ای به این دادسرای ارجاع شده است.»

۲۰ تن از افرادی که در روز جهانی زن مقابل وزارت کار در تهران بازداشت شده بودند، از بازداشت موقت به زندان منتقل شده‌اند.

قرار بوده این افراد به قید وثیقه آزاد شوند ولی به دلیل تعطیلی روز جمعه، «نمی‌توانسته این امر صورت بگیرد.»

زنان بازداست شده به زنان قرچک ورامین و مردان بازداشت شده به زنان فشافویه منتقل شده‌اند.  علی‌رغم این که برای برخی بازداشت‌شدگان قرار بازداشت و وثیقه صادر شده بود اما کلیه بازداشت‌شدگان برای مدت سه روز به زندان‌های قرچک و فشافویه منتقل شده‌اند.

دو تن از خبرنگاران روزنامه شرق به نام‌های سودابه رخش و علی سالم در میان بازداشت شدگانی هستند که به زندان منتقل شده‌اند. مولود حاجی زاده هم روزنامه نگار دیگری است که روز پنجشنبه بازداشت شد و اکنون با قرار بازداشت به زندان منتقل شده است.

روزبه کردونی، رییس روابط عمومی وزارت کار، عصر پنجشنبه به خبرگزاری ایسنا گفته بود به دستور وزیر کار «بازداشت دو تن از خبرنگاران» در حال پیگیری است.

شمار بازداشت‌شدگان روز پنج‌شنبه بیش از ۸۰ نفر بوده است و بستگان برخی از آنها شامگاه پنجشنبه در برابر بازداشتگاه خیابان وزرای تهران تجمع کرده بودند. همان شب تعدادی از بازداشت شدگان آزاد شدند.

تجمع مزبور در مقابل وزارت کار برای «اعتراض به نابرابری، بی‌عدالتی و شرایط نامساعد زنان به ویژه در بازار کار» و اعلام نارضایتی و اعتراض «به وضعیت ناگوار زنان و پایمال شدن حقوق انسانی و اجتماعی‌شان» اعلام شده بود. فراخوان این تجمع در شبکه های اجتماعی منتشر شده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »