زیتون– در دومین جلسه رسیدگی به پرونده محمد ثلاث، درویش گنابادی به قتل عمد سه مأمور انتظامی در درگیریهای پاسداران متهم شده، نماینده مدعیالعموم با رد اظهارات محمد ثلاث، او را به حمله «سازماندهی شده» به مأموران انتظامی متهم کرد.
محمد ثلاث روز گذشته در اولین جلسه دادگاه خود با تاکید بر اینکه «نیروی انتظامی موظف است نظم را برقرار کند نه اینکه با چماق مردم را بزند» ادامه داد: «۱۷ جای شکسته روی سر من وجود دارد آنها اول چندین ضربه به من وارد کردند و باعث عصبانیت من شدند.»
او همچنین اعلام کرده بود که «اتهامات انتسابی را قبول ندارد.»
محمد ثلاث متهم است که در جریان درگیری مأموران پلیس با دراویش گنابادی در خیابان پاسداران تهران، با راندن اتوبوس به سمت مأموران انتظامی باعث کشته شدن سه تن از آنها شده است.
محمد شهریاری سرپرست دادسرای امور جنایی تهران که به عنوان نماینده مدعیالعموم در این دادگاه حاضر است، اعلام کرد که «بسیار سادهلوحانه است اظهارات متهم در مورد عصبانی بودن را لحظهای بپذیرم».
شهریاری مدعی شده که «در شب ۳۰ بهمن ماه و بامداد یکم اسفند ماه دو دستگاه خودروی سمند و پرشیا به مأموران حمله و آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند. خودروی سمند در گلستان هفتم نیز تعدادی از مأموران را به صورت حرفهای مجروح کرد. متهمان دستگیر شدند، آنان که عصبانی نبودند؛ لذا این نشان میدهد یک ساماندهی قبلی در این ماجرا وجود دارد».
نماینده مدعی العموم همچنین گفت که به «اذعان متهم» و نیز «تأیید پزشکی قانونی» آقای ثلاث از سلامت کامل روانی برخوردار است.
نماینده مدعی العموم در پایان بار دیگر بر تقاضای خود و خانوادههای سه مأمور انتظامی کشته شده در مورد «قصاص» متهم تأکید کرده است.
محمدرضا محمدی کشکولی قاضی دادگاه، اعلام کرده که با معرفی وکیل تعیینی از سوی متهم «در آستانه اخذ آخرین دفاع هستیم» اما با درخواست سعید اشرفزاده وکیل تعیینی محمد ثلاث، رسیدگی نهایی به پرونده به ۲۷ اسفندماه موکول شده است.
بر اساس کیفرخواست قرائت شده در دادگاه روز یکشنبه، محمد ثلاث متهم است که به «صورت عمدی» با اتوبوس گروهبان یکم رضا امامی، گروهبان یکم محمد علی بایرمی و سرباز وظیفه رضا مرادی را زیر گرفته و باعث مرگ آنان شده است.
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…