دکتر منوچهر ستوده بستری شد

زیتون- به دنبال دیداری که مصطفی محقق داماد از منوچهر ستوده داشتند، پی به وضعیت نامساعد ایشان بردند و بلافاصله اقداماتی را برای انتقال ایشان به بیمارستان انجام دادند.

manuchehrsotude

مجله بخارا خبر داد که معاون وزارت بهداشت، دکتر ملک زاده و معاون وزارت کشور، دکتر امیری و آقای زندی، فرماندار چالوس در یک اقدام مشترک در بیمارستان چالوس اتاقی برای او آماده کردند که دکتر عنایتی پزشک معالج منوچهره ستوده نیز امروز در تماس با آقای دکتر محقق داماد اعلام کرده است که وضعیت جسمی او تحت کنترل درآمده و نگرانی‎های اولیه برطرف شده است.

دکتر منوچهر ستوده، ایران شناس، جغرافی دان، استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر ایرانی است. او عمو زاده غلام حسین صدیقی و یار دیرین زنده یاد ایرج افشار که بیش از شصت سال دوستی و همکاری و هم‎قلمی با هم داشتند، باغ محل زندگی و کشاورزی خود را در زمان حیات زنده یاد ایرج افشار وقف بنیاد موقوفات دکتر محمود افشار کرده‎اند. فهرست تالیفات دکتر ستوده به ۵۲ مورد می رسد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مصطفی مهرآیین، استاد جامعه‌شناسی، نامه‌هایی به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای اصلاح امور به ایشان داده است. موضوع این نقد ربطی به محتوای نامه‌های ایشان ندارد. اینکه ایشان، یا هرکس دیگری،

ادامه »

دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف مثبت و سازنده توصیف شده و طرفین قرار گذاشته‌اند

ادامه »

«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری» نیک میدانم کثیری از هموطنان

ادامه »