زیتون- مقامات کلیساهای آلمان خواستار آن شدند که سکوت علیه تروریسم به پایان رسد و شهروندان در بحثها در ارتباط با تروریسم، خشونت و بحران پناهجویی فعالانه شرکت کنند. آنها از روحانیان اسلام خواستند ترور را به عنوان کفر محکوم کنند.
به گزارش دویچه وله پیامهای عید پاک مسیحیان آلمان در ارتباط با خشونت و تروری هستند که چند روز پیش در بروکسل، پایتخت بلژیک روی داد و همچنین پناهجویانی که از جنگ و ویرانی آواره شده و از کشور خود گریختهاند.
هاینریش بدفورد اشتروم، رئیس شورای کلیسای پروتستان آلمان، در باره بحران پناهجویی که اکنون بسیاری از کشورها را به خود مشغول کرده گفت: «به عنوان مقامی کلیسایی به هیچ وجه نمیتوان در باره معضل پناهجویی ساکت ماند.» او گفت کلیسا باید در این موضوع دخالت و موضعگیری خود را داشته باشد. کلیسای پروتستان آلمان نماینده حدود ۵/ ۲۲ میلیون شهروند مسیحی پروتستان در این کشور است.
رئیس شورای کلیسای پروتستان آلمان همچنین نگرانی خود را در ارتباط با تفاهم اتحادیه اروپا و ترکیه مبنی بر برگرداندن پناهجویان از یونان به ترکیه اعلام کرد و گفت: «این پناهجویان باید از حق قانونی موجود برای پناهندگی برخوردار شوند.»
بسیاری از مقامات بلندپایه کلیساهای آلمان ترور و خشونت را به نام دین محکوم کردند. رالف میستر، اسقف شهر هانوفر آلمان در ارتباط به حملات تروریستی اخیر در بلژیک، این اقدامات را اعمالی کفرآمیز خواند و در این باره گفت: «ترور کفر است».
هاینریش بدفورد اشتروم، رئیس کلیسای پروتستان آلمان نیز در این باره گفت که او خشمگین میشود وقتی تروریستها بر اعمال خشونتبار خود مهر دینی میزنند و این اقدامات را با تایید خداوند همراه میسازند.
رئیس شورای کلیسای پروتستان آلمان طی سخنانی در فرستنده رادیویی آلمان (DLF) از جمله از مسلمانان سراسر جهان خواست علیه تروریستها به پا خیزند. او خواستار آن شد که جنبش مسلمانان هرچه بیشتر اقدامات خشونتبار به نام دین اسلام را محکوم کنند.
بدفورد اشتروم افزود که از سخناناش بههیچوجه نباید این برداشت حاصل شود که مسیحیان در نظر دارند راه راست را به مسلمانان آموزش دهند. او گفت مسیحیان هم در برخورد انتقادآمیز با منابع دینیشان قصورهایی کردهاند، اما اکنون موضوع بر سر “خشونتی است که در سراسر جهان با تکیه بر دین اسلام صورت میگیرد”.
کاردینال راینهارد مارکس، رئیس مونیخی کنفرانس اسقفهای کلیسای کاتولیک آلمان نیز خواستار اتحاد مسیحیان علیه ترس و جدایی انسانها از یکدیگر شد. او گفت مسیحیان باید به حس امید در جهان دامن بزنند.
کاردینال راینهارد مارکس اما تاکید کرد که تنها با حربه امید نمیتوان بر ترور و خشونت غالب شد. او از مسیحیان خواست با اعمال نیک خود در بحثهای اجتماعی و سیاسی شرکت جویند و دیدگاههای امیدوارانه خود را اشاعه دهند.
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…