هواپیماربایی در آسمان مصر: «۳۰ تا ۴۰» مسافر هواپیما آزاد شدند

زیتون- رسانه های بین المللی دقایقی قبل از ربوده شدن یک هواپیمای مسافری مصر با حدود ۶۲ سرنشین خبر دادند.

این هواپیما بعد از تغییر مسیر در فرودگاه “لارنکا” در کشور قبرس به زمین نشسته است. هواپیما از نوع ایرباس ۳۲۰ است.‬‎ مسئولان هواپیمایی مصر گفتند:« هواپیما ۵۵ مسافر دارد و کادر پروازی آن هفت نفر هستند. گزارش‌های اولیه از وجود ۸۰ سرنشین در این هواپیما حکایت داشت.»
شبکه خبری اسکای نیوز عربی به نقل از تلویزیون قبرس گزارش داده است که هواپیمای مصری ربوده شده مسیر خود را تغییر داده و در فرودگاه لارناکا قبرس فرود آمد. این هواپیمای ربوده شده در سفری داخلی از اسکندریه به قاهره می‌رفته است. مسئولان مصری نیز بر ربوده شدن این هواپیما و رفتن آن قبرس تاکید کرده‌اند.
برخی از رسانه‌ها از جمله خبرگزاری فرانسه از احتمال وجود بمب در هواپیما خبر داده و  اعلام کردند که هواپیما ربا با تهدید داشتن کمربند انتحاری از خلبان خواسته است به سوی قبرس پرواز کند. مسئولان قبرسی از پلیس خواستند که از بیم وجود مواد منفجره در هواپیما از آن دوری کنند‬. پلیس قبرس اعلام کرد که ربایندگان هنوز خواسته های خود را مطرح نکرده اند و هسته بحران به فرودگاه لارنکا اعزام شده است.
نیویورک تایمز نیز گزارش داد که بیشتر مسافران این هواپیما تابعیت مصری دارند. یک مسئول وزارت هواپیمایی کشوری مصر گفت:« ۳۰ سرنشین مصری، ۱۰ سرنشین آمریکایی، هشت سرنشین انگلیسی و یک سرنشین سوری است.»
بر اساس این گزارش، این هواپیما بعد از ۴۵ دقیقه پرواز، ارتباطش با برج مراقبت قطع شد. سازمان هواپیمایی مصر اعلام کرد که رباینده هواپیمای مصری در قبرس با ما در تماس است.
فرارو نوشت: رسانه‌های مصری از قول مقامات قبرس گزارش داده‌اند فرد هواپیماربا به مسافران اجازه داده هواپیما را ترک کنند. در حال حاضر پلیس ضدتروریسم و نیروهای امنیتی قبرس در محوطه فرودگاه حضور یافته و هواپیما را احاطه کرده‌اند. لارنکا شهری ساحلی در جنوب قبرس است.
تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »