نباید شائبه مهندسی انتخابات در ذهن مردم ایجاد شود

رييس جمهور در گفتگوی با مردم

زیتون- حسن روحانی شامگاه سه شنبه در گفت و گوی زنده تلویزیونی با مردم از شبکه اول تلویزیون ایران شرایط جدید و تعامل ما با جهان و شرایط جدید برای فعالیت همه کوششگران برای مسایل اجتماعی و فرهنگی را به مردم ایران تبریک گفت و با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس گفت:« هفتم اسفند بسیار مهم است و انشالله برگ زرینی در تاریخ ما باشد. اولین بار این انتخابات دو مجلس در یک روز. هر دو مجلس خیلی برای ما مهم است. مردم ما رسالت سنگینی به عهده دارند. دولت درباره نهادهای ذیربط انتخابات به خوبی عمل کرده است. من از همه آنها که ثبت نام کردند تشکر میکنم. از همه آنها که صلاحیت شان احراز نشده و از طریق قانون اقدام کردند. امیدوارم قانون به خوبی اجرا شود. امیدوارم همه نهادها به انتخابات توجه ویژه داشته باشند. ما گاهی وقت ها خوب کار میکنیم اما گاهی در ذهن مردم شائبه ایجاد میکنیم. نباید شائبه مهندسی انتخابات در ذهن مردم ایجاد شود. ما باید بهترین ها را برگزینیم.»

2f765435a60c003d46a6f3de51ec89ab

روحانی تاکید کرد:«ما مسائل فراوانی پیش رو داریم و نیازمند نمایندگان باتجربه هستیم. مردم هر که را انتخاب کنند برای ما مبارک است. مردم بتوانند بهترین ها را در مجلس انتخاب کنند به تعامل قوا کمک کرده اند. اهمیت این مساله را مردم در نظر بگیرند. هیچ کس به هیچ دلیلی با صندوق انتخابات قهر نکند.»

رییس جمهوری یازدهم همچنین در خصوص اجرایی شدن برجام گفت:« نمی خواهیم پول های آزاد شده خرج شود.هدف ما این بود که این دیوار مخوف برداشته شود، راه برای مردم، فعالیت و زندگی شان باز شود؛ از این رو یکی از اهداف مهم ما در برجام این بود که مردم در رفاه بیشتر قرار گیرند.»

وی ادامه داد:« یکی از اهدافی که از ابتدای دولت یازدهم آن را دنبال می کردم به عنوان یک وظیفه بزرگ، نشان دادن چهره واقعی این ملت بزرگ بود، نسبت به این ملت در سالیان گذشته بسیار ظلم شده بود؛ صهیونیست ها، مستکبران جهان یک چهره خشنی و غیر واقعی از مردم ایران، چهره مخوف برای کشورهای منطقه ترسیم کرده بودند و یک ایران هراسی واقعی را در دنیا به وجود آورده بودند، یکی از اهداف این بود که چهره واقعی مردم را به جهانیان معرفی کنیم.»

 

در ادامه رییس جمهوری در پاسخ به سوال مجری در خصوص دیگر اهداف رییس جمهوری بعد از اجرای برجام توضیح داد:« همه تلاش ها برای این بود که آن حصاری که بدخواهان دور کشور به وجود آورده بودند از بین برود؛ خیلی وقت ها بود که دشمنان این ملت می خواستند دیگران را برای فشار به ملت ایران همراه کنند ولی ناموفق بودند. در سال های اخیر به اصطلاح خودشان جامعه جهانی را همراه خودشان کنند ما وقتی می خواستیم فعالیت بانکی کنیم بحث این نبود که غرب با ما کار بانکی انجام نمی داد، همسایگان و دوستان ما هم حاضر نبودند کار بانکی با ما انجام دهد.»

وی تاکید کرد:« یکی از اهداف مهم ما در برجام این بود که مردم در رفاه بیشتر قرار بگیرند و رفاه و معیشت بهتر مردم یکی از اهداف مهم ما بود؛ درست است که در برجام به دنبال آن بودیم که قطعنامه ها لغو شود و حقوق هسته ای ما به رسمیت شناخته شود اما یکی از اهداف اصلی این بود که تحریم های ظالمانه برداشته شود و مردم بتوانند به راحتی فعالیت کنند.»

حسن روحانی در ادامه توضیح داد:«همه امید ما به مردم است و ما به آنها چشم داریم. دولت معتقد نیست که بازیگر اصلی در صحنه سیاسی است، بلکه دولت خود را یاریگر اصلی می داند و بازیگر اصلی در صحنه سیاسی مردم هستند در نتیجه کار باید دست مردم باشد و یکی از شعارهای ما نیز از ابتدا این بوده که کار به دست کاردان داده شود.»

مجری برنامه همچنین از رییس جمهوری در خصوص زمان لمس شدن اثر اجرای برجام در زندگی مردم پرسید و او جواب داد:« هم امید و هم چشم ما به تلاش مردم است، دولت معتقد نیست بازیگر اصلی در صحنه سیاسی و اقتصادی است، دولت یک یاریگر اصلی است و بازیگر اصلی مردم هستند و کار باید دست مردم باشد.»

وی ادامه داد:« یک موانعی وجود داشت که دولت قرار بود این موانع را بردارد که ما در برجام موانع را برداشتیم، یک ملتی که می خواهد در رقابت جهانی با همه کشورهای منطقه و جهان در یک رقابت دو برای رسیدن به هدف شرکت کند جلوی او دیوار بود و نمی توانست راه برود تا چه برسد بخواهد بدود و در رقابت شرکت کند که که ما این دیوار را برداشتیم، اینکه می گویم ما یعنی ملت ما این دیوار را برداشت.»

وی اضافه کرد:« امروز اشتیاق دنیا را برای تعامل با ایران مشاهده می کنید، این همه شرکت ها، کارآفرینان، مدیران اقتصادی از سراسر جهان به ایران می آبند و ما کاملا این را می بینیم که دنیا احساس می کند در ایران هم ثبات و هم مردم خوب و با فرهنگ و هم جوانان تحصیلکرده است و هم انرژی وجود دارد و هم جایگاه استراتژیک ایران است که همه دست به دست هم داده و امروز این اشتیاق را برای آمدن به این کشور و فعالیت در کشور به وجود آورده است.»

روحانی افزود:« در سفر اخیری که به دو کشور اروپایی با عده ای از اعضای هیات دولت رفتم دیدید اعضای دولتمردان در سفر محدود بود و جمعیت اصلی صنعت گران، کارافرینان و بخش خصوصی بودند و این برای اولین بار بود که در این کشور رییس یک دولت به یک کشور اروپایی می رفت و همراه خودش ده ها نفر از صنعتگران و مدیران اقتصادی بخش خصوصی را می برد و در همه صحنه ها حضور داشتند؛ در شام نخست وزیر ایتالیا یک جمع بزرگی حضور داشتند که نخست وزیر این کشور می گفت همچنین جمعیتی در ایتالیا بی سابقه بوده است.» وی ادامه داد:« این به معنای آن است که دنیا اشتیاق دارد و کار دست بخش خصوصی ما باید قرار بگیرد.»

رئیس جمهوری با اشاره به اینکه «در حال حاضر ۶۰ درصد مشکلات مربوط به تحریم نیست و بیشتر به مسائل داخلی خود ما مربوط می شود.» میزان تکیه بودجه سال آینده به نفت  را حدود ۲۵ درصد دانست و گفت:« گاهی حوادثی پیش می آید که وادار به مستقل بودن می شوید، به عنوان مثال در جنگ ابزارهای بسیاری ساختیم، آن شرایط ما را وادار به ساخت سریع و به کار گرفتن تمام توان کرد.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »