Categories: خبرها

معصومه ابتکار: شرایط هوای خوزستان امسال بهتر می‌شود

زیتون- معصومه ابتکار، معاون محیط زیست دولت یازدهم خبر داد که بالاخره بعد از مصوبات شورای عالی آب برای اولین بار در تاریخ ایران حق آب زیست محیطی تالاب ها، که حداقل آب مورد نیاز تالاب های ایران هست، به دستگاه های مربوط ابلاغ شده است.

ابتکار برای نمونه به تالاب گاوخونی اشاره کرد و گفت:« بعد از ۱۰ سال، پارسال و امسال، بخش هایی از گاوخونی آبگیری شد و بعد از مدت ها ما توانستیم دایک های محدود کننده آب را در هورالعظیم باز کنیم و دریچه ها باز شد و الان حوزچه سوم هم آبگیری شده و بخش های زیادی از هورالعظیم الان سرسبز است و آبگیری شده و تخلفاتی که شرکت ها در آنجا انجام داده اند و برای اکتشاف نفت، آب را به روی تالاب بسته بودند، الان برطرف شده و آب دارد وارد بخش های مختلف تالاب می شود.»

او در بخش دیگری از مصاحبه اش با خبرآنلاین خبر از احیای کامل تالاب شادگان را نیز داد. در نتیجه، به گفته رییس سازمان محیط زیست کشور این اتفاق به معنای بهتر شدن هوای استان خوزستان است؛ هرچند که بخشی از کانون های گرد و غبار خوزستان در کشور عراق قرار دارد.

 

 

 

 

 

Recent Posts

مناظره: آیا مذاکره بدون اعتماد ممکن است؟

به بهانه رسیدن نامه ترامپ به ایران

۲۳ اسفند ۱۴۰۳

آقای پزشکیان! یک دم نگاه کن که چه بر باد می‌دهی

آقای مسعود پزشکیان دو روز پیش در مجلس از وضع و حال بغرنج کنونی کشور…

۱۴ اسفند ۱۴۰۳

راز ماندگاری جمهوری اسلامی

حسن یوسفی اشکوری

۰۸ اسفند ۱۴۰۳

ابن­زبیر، کعبه و قبه­الصخره

«برای دوستدار راستین سینما، حسین سبزیان (م.)» مقدمه: مسأله در گزارش جنجال‌برانگیز یعقوبی (درگذشت: اوایل…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

به رهبر هشدار می‌دهم از لجاجت دست بردارد

مصطفی تاجزاده از زندان اوین:

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

باید به نسل انقلاب مهسا اعتراف کنیم

در دورانی که رهبر حکومت به‌جای دانش‌افزایی و تدبیر، به دنبال افزودن سوخت و برد…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳