Categories: خبرها

اعضای داعش در تهران به اعدام محکوم شدند

زیتون– موسی غضنفرآبادی، رییس دادگاه انقلاب تهران، خبر از صدور حکم اعدام برای «هشت تروریست داعشی» داد.

به گفته غضنفر آبادی برای مهاجمان به ساختمان مجلس شورای اسلامی و آرامگاه آیت‌الله خمینی در تهران، هفت جلسه دادگاه برگزار شد و در کمتر از یک‌هفته حکم آنها صادر شد.

ساختمان مجلس و آرامگاه آیت‌الله خمینی روز ۱۷ خرداد ۹۶ هدف دو حمله همزمان قرار گرفتند که گروه حکومت اسلامی، داعش، مسئولیت آنها را بر عهده گرفت. در این حمله ۱۷ تن کشته و بیش از ۵۰ تن نیز زخمی شدند.

مقام‌های امنیتی و قضایی پس از این حمله، از دستگیری ده‌ها تن از افراد مظنون به ارتباط با گروه حکومت اسلامی در مناطق مختلف ایران خبر دادند.

موسی غضنفرآبادی افزوده است که حکم صادره برای هشت تن به اتهام معاونت در فساد فی الارض، اعدام است و علاوه بر حکم اعدام؛ اموالی که از این افراد ضبط شده است، در جهت مبارزه با آنچه «اقدامات تروریستی»‌ نامید، استفاده خواهد شد.

او با اعلام اینکه حکم صادر شده علیه این هشت تن به مدت ۲۰ روز قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است،‌ در مورد ۱۸ متهم دیگر نیز گفت که کارهای مقدماتی آنها انجام می‌شود و پس از بازگشت پرونده از دیوان عالی کشور، به اتهام آنان هم رسیدگی خواهد شد.

Recent Posts

ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری

«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری»…

۲۳ فروردین ۱۴۰۴

مستقیم یا غیرمستقیم؛ فریب و ریا در برابر شفافیت رنگ می‌بازد

یکی از سنت‌های بسیار غلط و هزینه‌زا در جمهوری اسلامی ایران این است که مقامات…

۲۰ فروردین ۱۴۰۴

مغالطه یا فریبکاری؟! در نقد نامه به دبیرکل سازمان ملل

«احتیال» در منطق عبارت است از به کار بردن پنهانی و مستتر مکر و حیله…

۱۹ فروردین ۱۴۰۴

واکنش به تهدیدات دولت آمریکا؛ دفاع از یک بیانیه

امروز بیانیه مهمی از سوی گروه وسیعی از نخبگان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور ما…

۱۷ فروردین ۱۴۰۴

رفع حصر شیخ مهدی کروبی؛ بازگشت به مدار عقلانیت و آغاز مسیر جبران اشتباهات گذشته؟!

درخت دوستی بنشان که کام دل به‌بار آرد نهال دشمنی بر کن که رنج بی‌شمار…

۱۷ فروردین ۱۴۰۴

‏عکس‌های اونو هم داده بودند به خوردِ هوش مصنوعی و انیمه‌هاش را این‌جوری تحویل گرفته…

۱۷ فروردین ۱۴۰۴