زیتون– بیش از ۱۰۰ فیلمساز و اهالی فرهنگ و هنر در نامه ای خطاب به ریاست جمهور خواهان رفع محدودیت ها برای هنرمندان از جمله بهروز وثوقی شدند.
کانون کارگردانان سینمای ایران نیز از وزیر ارشاد خواست به ممنوعیت سینماگران قبل از انقلاب پایان داده شود.
انتشار این دو نامه پس از درگذشت ناصر ملکمطیعی از ستارههای سینمای ایران پیش از انقلاب ۵۷ که نزدیک به چهار دهه برای فعالیت هنری دچار محدودیت و ممنوعیت بود صورت میگیرد. همچنین پس از آن پهروز وثوقی درخواست کرده تا به ایران باز گردد.
این صد هنرمند: «یک بار برای همیشه تدبیری صورت گیرد تا هنرمندانی که صرفا به جهت کار هنری و فرهنگی با ممنوعیت خروج و ورود و ممنوعیت کار روبرو هستند، بدون ایجاد مزاحمت بتوانند به وطن خود رفت و آمد داشته و از حق طبیعی کار و فعالیت بهرهمند شوند.»
آنها در این نامه به صراحت به نام بهروز وثوقی اشاره کردهاند و افزودهاند: «از آنجمله خواهان رفع محدودیتهای غیرقانونی برای هنرمند گرانمایه آقای بهروز وثوقی هستیم.»
هنرمندان از آن رو حسن روحانی را مخاطب این نامه قرار دادهاند که او به عنوان رییس جمهور، حافظ حقوق شهروندی و مسئول اجرای قانون اساسی است.
این نامه را هنرمندانی مانند پرویز پرستویی، کیانوش عیاری، مهدی پاکدل، مهناز افشار، جعفر پناهی، لیلا حاتمی، محمد رسولاف، بهرام رادان، هایده صفییاری، احمد طالبینژاد، جواد طوسی، کامران قدکچیان، باران و جهانگیر کوثری، علی مصفا، فاطمه معتمدآریا و تهمینه میلانی امضا کردهاند.
همزمان با این نامه، کانون کارگردانان سینمای ایران نیز طی نامهای به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواستار پایان دادن به ممنوعیت سینماگران قبل از انقلاب شد.
در این نامه خطاب به عباس صالحی آمده که به دنبال مرگ ناصر ملک مطیعی، «اندوه بزرگ ما و بسیاری از مردم بیش از هر چیز از این پرسش حاکی بود که آیا آنچه بر پیرمرد با شکوه دلشکسته گذشت عادلانه بود؟»
کانون کارگردانان سینمای ایران با درخواست صریح رفع ممنوعیت کار «سینماگرانی که قبل از انقلاب، به این هنر و پیشه میپرداختهاند»، افزودهاند که این اقدام میتواند «التیامی به زخم چهل ساله این پیشکسوتان» باشد.
در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…
بیانیهی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور
رسانههای گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاستهای آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، بهطور…
زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…