زیتون– برخی از نمایندگان مجلس خبر از دریافت ۲۰۰ تا ۶۰۰ پیامک تهدید آمیز در خصوص پیوستن ایران به «لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم» دادند.
محمد محمودی شاهنشین٬ عضو فراکسیون امید٬ در این رابطه به وب سایت اعتماد آنلاین گفت: «یک یا دو پیامک برای نمایندگان ارسال نشده است؛ برای بنده بیش از ۲۵۰ یا ۳۰۰ پیامک دریافت کردم و پیامکهای ارسال شده با کد مشهد بیش از سایر کدها بود.»
به گفته او در هفتههای اول با مهربانی و محبت پیام میدانند مبنی بر اینکه عدم تصویب قوانین مرتبط با fatf همراهی با شهدا است. هفته دوم با کمی تهدید عنوان میشد که آخرتتان را میبازید و استقلال و آزادی کشور مطرح است. اما روزهای آخر پیام میدادند که اگر مردید چطور میخواهید جواب خدا را بدهید.
محمودی شاهنشین در ادامه تاکید کرد که بخشی از این پیامکها قطعا سازماندهی شده است و گروههای همگن و همسو هستند اما بخشی از پیامکها هم فردی است. برخی پیامکها تکرار یک حدیث است که مشخص است سازماندهی شده است.
مصطفی کواکبیان از دریافت قریب به ۶۰۰ پیامک و پروانه مافی هم از دریافت ۱۴۰ پیامک تهدیدآمیز و حاوی کلمات توهین آمیز خبر دادند.
کواکبیان در گفتوگوی با ایسنا این سوال را مطرح میکند که پول اینها (پیامکها) از کجا می آید؟ و بلافاصله بدون آنکه بصورت مستقیم به مبداء ارسال این پیامکها اشاره کند، میگوید که« البته خوب است که تشکل های بسیج دانشجویی اینقدر دغدغه مند هستند، اما من هم جانبازم و دلم برای مملکت می سوزد. چرا به ما میگویند به خون شهدا خیانت نکنید؟! بدانید که شهدا قطعا از اینکه آمریکا چوب لای چرخ بانکهای ما بگذارند، ناراحت خواهند بود.»
مافی نیر تصریح میکند که «شماره هایی که برای ما پیامک ارسال کرده اند، مشخص است و حتی معلوم است که آن ها را دسته ای برای مجموعه ای از نماینده ها ارسال کردهاند. چون در ابتدای برخی از آنان آمده بود که «آقای نماینده» و در برخی پیامک ها هم نام من را ذکر کرده بودند.»
اما فعالیت علیه نمایندگان به ارسال پیامک محدود نشد. معاون پارلمانی رییسجمهور با اشاره به اینکه «بخشهای آشکار بحثهای مجلس مربوط به من است و بخش های پنهان مجلس مربوط به دستگاههای ذیربط بوده و از صلاحیت ما در دولت خارج است» گفت: «تعدادی از نمایندگان در جریان بررسی لایحه مقابله با تامین مالی تروریسم به من گفتند که عدهای به دفاترمان در شهرستانها مراجعه و ما را تهدید کردهاند و بعضا هم گفتند برای ما پیامکهای تهدیدآمیز ارسال شده است. من این مقدار خبر دارم ولی بررسی منشا ارسال پیامکها در حوزه صلاحیت من نیست.»
در حاشیه تصویب لایحه الحاق جمهوری اسلامی به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم نمایندگان اصولگرای مجلس در اعتراض به تصویب این لایحه چندین بنر و پلاکارد را بر زمین پهن کردند و با تجمع دور رییس مجلس شورای اسلامی دقایقی مانع ادامه کار مجلس شدند.
کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم، یکی از پیماننامههای سازمان ملل متحد است که با هدف تشویق دولتها و همکاری بین کشورها برای قطع منابع مالی گروههایی که تروریستی توصیف میشود، در سال ۱۹۹۹ میلادی تصویب شد.
تاکنون ۱۸۷ کشور جهان به این کنوانسیون پیوستهاند.
یک پاسخ
تعداد این پیامک ها نمایشگر تعداد مقلدین مقام عظمای ولایت هم هست ، امت آتش به اختیار !
دیدگاهها بستهاند.