مسمویت ۲۱۰ تن در خوزستان به دلیل آب آلوده

تکذیب کشته شدن معترضان خرمشهری

زیتون– با وجود انتشار گزارش‌های تصویری از شلیک نیروهای امنیتی و انتظامی به مردم معترض در خرمشهر٬ فرماندار ویژه این شهر به خبرگزاری ایرنا گفت که در این اعتراض‌ها کسی کشته نشده است.

ولی‌الله حیاتی در عین حال تایید کرد که در جریان اعتراض‌ها یک نفر به شدت آسیب دیده است، اما درباره وضعیت این آسیب‌دیدگی، جزییات بیشتر ارائه نکرد.

در تصاویر منتشر شده از درگیری‌های شب گذشته خرمشهر صدای مکرر تک‌تیر شنیده می‌شود و شماری از معترضان نیز برای در امان ماندن از اشک‌آور، آتش روشن کرده‌اند.

روز جمعه نیز شماری از ساکنان خرمشهر در اعتراض به شوری و جیره‌بندی آب در این شهر، با برگزاری تجمعی در برابر محل برگزاری نماز جمعه، به زبان‌های فارسی و عربی شعارهایی علیه برخی از مسئولان این شهر سر دادند.

معترضان خواستار «بهبود کیفیت آب» در این شهر شده بودند.

بنابر ویدئوهایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، معترضان در حالی که ظرف‌های خالی حمل آب در دست داشتند، از جمله شعار می‌دادند: «مسئول بی‌لیاقت، نمی‌خوایم، نمی‌خوایم»، «به نام دین، ما را غارت کردند» و «فرماندار، برو گم شو.»

ساکنان آبادان و خرمشهر می‌گویند که مشکل آب برای آشامیدن و بهداشت در این شهرها همچنان ادامه دارد، به طوری که مردم مقابل تانکرهای آب‌رسانی صف‌های طولانی تشکیل می‌دهند.

از سوی دیگر ایرنا امروز خبر داد که  تعداد کسانی که احتمالا به دلیل آلودگی آب در روستاهای خوزستان مسموم شده‌اند به ۲۱۰ تن رسیده است.

عبدالرضا احسانی، فرماندار شهرستان رامهرمز ضمن تایید این خبر افزود که از این افراد، حال ۲۱ نفر وخیم است و از این تعداد، ۱۲ نفر در رامهرمز بستری شده‌اند و ۹ نفر دیگر به بیمارستان‌های اهواز منتقل شده‌اند.

به گفته‌ احسانی، مسموم شدگان از اهالی روستایی به نام «ابوالفارس» هستند.

روز شنبه عطاءالله شیرالی، رییس مرکز بهداشت رامهرمز گفته بود که بیش از اهالی یک روستا در خوزستان با موج مسمومیت گروهی روبه‌رو شده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مسمویت ۲۱۰ تن در خوزستان به دلیل آب آلوده

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »