محکومیت ناظم مدرسه معین به حبس و شلاق

زیتون– دادگاهی در تهران روز شنبه حکم ناظم متهم به آزار جنسی مدرسه معین را صادر کرد.

این محاکمه که بصورت غیرعلنی در مجتمع قضائی ارشاد استان تهران برگزار شد در مرحله بدوی ناظم دبیرستان پسرانه معین را به حبس و شلاق محکوم کرده است.

غلامحسین اسماعیلی، رییس کل دادگستری استان تهران، در گفتگو با خبرگزاری میزان، با اشاره به قطعی نبودن رای دادگاه از اعلام جزئیات آن خودداری کرده است.

هفتم خردادماه تصاویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که بر اساس آن یکی از مسئولان دبیرستان پسرانه مقطع متوسطه اول یک مجتمع آموزشی غیرانتفاعی در منطقه ۲ تهران، در پی آزار جنسی گروهی از دانش آموزان، بازداشت شده است.

خبرآنلاین در این زمینه گزارش داده است که خانواده برخی از دانش آموزان متوجه موضوع شده و از فرد یاد شده شکایت کرده اند. یکی از اولیای دانش آموزان در گفتگو با این رسانه گفته است که «پسر من از چند ماه پیش پرخاشگر و به شدت عصبی شده بود و حتی ما تصور می کردیم او دچار بیماری شده است. او را پیش پزشک بردیم و روند درمان برای پرخاشگری او ادامه یافت تا اینکه پسرم گفت در مدرسه چه بلایی به سرش آمده است.»

در ماده ۶ قانون حمایت از کودکان و نوجوانان که مشتمل بر ۹ ماده است و در سال ۱۳۸۱ به تصویب رسیده، آمده است: «تمام افراد و مؤسسات و مراکزی که به نحوی مسؤولیت نگاهداری و‌ سرپرستی کودکان را بر عهده دارند مکلفند به محض مشاهده موارد کودک آزاری مراتب را‌جهت پیگرد قانونی مرتکب و اتخاذ تصمیم مقتضی به مقامات صالح قضائی اعلام کنند؛ تخلف از این تکلیف موجب حبس تا ۶ ماه یا جزای نقدی تا پنج میلیون (۰۰۰ ۰۰۰ ۵)‌ ریال خواهد بود.»

در همین ارتباط در کنار پرونده ناظم مدرسه معین که به تشویق به فساد و فحشا و کودک آزاری متهم است و ۱۶ تیر ماه جاری نیز در شعبه ۱۰۹۱ مجتمع قضایی ارشاد محاکمه شده و منتظر صدور حکم است، پرونده‌ای هم برای مدیر و مسئولان این مدرسه تشکیل شده است.

پیشتر سرپرست دادسرای ارشاد از تحقیق درباره افرادی غیر از ناظم مدرسه معین به خاطر کوتاهی در نظارت، خبر داد و گفت: «در همین زمینه تعدادی از مسئولان مدرسه معین و آموزش‌وپرورش با عنوان “متهم” و “مطلع” به دادسرا احضار شده‌اند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. سعید جان طوسی باید از رابطه خود با ولی امر مسلمانان جهان استفاده کرده و فکری برای این هم مسلک گرامی بکند !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که در بقای آن نقش دارند، بسیار چالش‌برانگیز است. آیا می‌توان پذیرفت که کسانی که به دلایل مختلف به نظام دیکتاتوری

ادامه »

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است که انسان‌هایی عاشق، اندیشمند و بیزار از خشونت و

ادامه »

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه

ادامه »