????ضیا نبوی بازداشت شد

زیتون– ضیا نبوی٬ ساعتی پیش بازداشت شد.

به گزارش «زیتون» ضیا نبوی٬ زندانی سیاسی سابق که امروز از سمنان به تهران سفر کرده بود٬ بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.

او ساعتی پیش از بند وزارت اطلاعات در زندان اوین٬ ۲۰۹ ٬ با خانواده‌اش تماس گرفته است.

۲۵ بهمن ماه سال گذشته و پس از بیش از ۸ سال حبس؛ ضیا نبوی از زندان آزاد شده بود.

ضیاء نبوی، فعال دانشجویی و زندانی سیاسی که دوران حبس خود را در زندان سمنان می‌گذراند٬ دقایقی پیش از زندان آزاد شد.

ضیاء نبوی از سال ۸۲ تا ۸۶ با رای مستقیم دانشجویان، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه نوشیروانی بابل بود. در سال ۸۶ به دلیل برگزاری اعتصاب غذا به همراه ۱۵ دانشجوی دیگر این دانشگاه، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. او همچنین دو ترم از تحصیل تعلیق شد. ضیا نبوی در کنکور کارشناسی ارشد سال ۸۷ علیرغم کسب صلاحیت علمی، از تحصیل محروم شد.

پس از آن، با تشکیل شورای دفاع از حق تحصیل برای دفاع از حق دانشجویان محروم از تحصیل، به عضویت این شورا در آمد. ضیا نبوی شب۲۵ خرداد ۸۸ با چند نفر از دوستانش بازداشت شد. او از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به قضاوت قاضی پیرعباسی، به ۱۵ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد که ۱۰ سال از این حبس در شهرستان ایذه است. این حکم در دادگاه تجدیدنظر به ده سال حبس در تبعید تبدیل شد و از آنجایی که شهر ایذه زندان نداشت، تبعید خود را در زندان کارون اهواز سپری کرد و پس چند سال به زندان سمنان منتقل شد.

پرونده این زندانی سیاسی پس از چند نوبت پیگیری‌های حقوقی و درخواست اعاده دادرسی و با نظر کارشناسی وزارت اطلاعات، از سوی دیوان عالی کشور به شعبه سی و شش دادگاه تجدیدنظر ارجاع شد و پس از بررسی مجدد پرونده توسط این شعبه، عنوان اتهامی وی شامل محاربه از طریق ارتباط با سازمان مجاهدین خلق، از سوی این دادگاه رد شده و وی به اتهام اجتماع و تبانی، تبلیغ علیه نظام و اخلال در نظم به هفت سال زندان محکوم شد.

با توجه به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی این هفت سال تجمیع شده و به ۵ سال کاهش می یابد. به این ترتیب سید ضیا نبوی پس از نزدیک به نه سال زندان و در حالیکه حدود چهار سال بیش از حکم نهایی خود را درحبس به سر برده، عصر امروز از زندان سمنان آزاد شد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »