Categories: خبرها

معلم خاشی جانش را فدای دانش آموزان کرد

زیتون- فروریختن دیوار قدیمی منزل روستایی در کنار مدرسه در پی وقوع گردباد برای دانش آموزان و معلمان در منطقه مرزی روتک بخش مرکزی خاش دردسر ساز شد که در نتیجه معلمی فداکار جان خود را برای نجات شاگردانش نثار کرد.

فرماندار در این رابطه گفت:« دانش آموزان دبستان روستای مرزی نوکجو در روتک این شهرستان روز گذشته شاهد وقوع توفان و گردباد شدید بودند که دیوار قدیمی و فرسوده منزل روستایی در کنار مدرسه برای معلمان و دانش آموزان مشکل ساز شد.»
محمداکبر چاکرزهی در بخشی دیگر از سخنانش که توسط ایرنا منتشر شده، ادامه داد:« معلم فداکار حمید رضا گنگوزهی هنگام زنگ تفریح متوجه ریزش دیوار اتاق مخروبه در همسایگی ساختمان مدرسه بر روی بچه ها می شوند و به سرعت اقدام به نجات دانش آموزان می کند. اما سرعت و قدرت گردباد به حدی زیاد بود که سبب ریزش دیوار شده و معلم فداکار زیر آوار گرفتار می شود و همچنین سبب زخمی شدن عبدالرئوف شهنوازی معلم دیگر نیز می شود.»
فرماندار خاشتوضیح داد که دیوار منزل روستایی که در همسایگی مدرسه قرار داشت بدلیل بارندگی های اخیر نم کشیده بود که برای دانش آموزان در زنگ تفریح خطرساز شد. او ضمن قدر دانی از کار ارزشمند معلمان این مدرسه از جان باختن یکی از معلمان ابراز تاسف کرد.
به گفته وی ۵۳ دانش آموز در دبستان شهید رحیمی نوکجوی روتک در خاش تحصیل می کنند.
منطقه مرزی روتک به طول ۱۲۴ کیلومتر در بخش مرکزی خاش همجوار با کشور پاکستان است.
خاش در ۱۸۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.

Recent Posts

فرایند گذار در سایه‌ی سناریوهای احتمالی مذاکرات

دور اول مذاکرات یا دیدار جمهوری اسلامی و ایالات متحده آمریکا در عمان به پایان…

۲۷ فروردین ۱۴۰۴

گواهیِ دینی و گواهیِ ضدِّ دینی!

مقدّمه  دست‌کم برخی از مسائلِ فلسفۀ دین، جزءِ مسائلِ « سهل و ممتنع» هستند؛ بدین…

۲۷ فروردین ۱۴۰۴

نقدی بر نامه‌نگاری‌های مصطفی مهرآیین به رهبری

مصطفی مهرآیین، استاد جامعه‌شناسی، نامه‌هایی به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای…

۲۷ فروردین ۱۴۰۴

توافق ایران-آمریکا و بازی برد-برد نظام و اپوزیسیون

دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف…

۲۷ فروردین ۱۴۰۴

ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری

«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری»…

۲۳ فروردین ۱۴۰۴

مستقیم یا غیرمستقیم؛ فریب و ریا در برابر شفافیت رنگ می‌بازد

یکی از سنت‌های بسیار غلط و هزینه‌زا در جمهوری اسلامی ایران این است که مقامات…

۲۰ فروردین ۱۴۰۴