نرگس محمدی مجددا در بیمارستان بستری شد

زیتون– نرگس محمدی، فعال حقوق بشر و زندانی سیاسی، صبح روز گذشته به دلیل «وضعیت اضطراری» و «تشنج» به بیمارستان امام خمینی منتقل شد.

تقی رحمانی٬ همسر نرگس محمدی در همین رابطه در اینستاگرامش نوشت: «نرگس محمدی بعد از تشنج عضلانی بستری شددیشب وی دچار تشنج شدید عضلاتی شد که دارای سابقه است.امروز در بیمارستان بستری شد.محمدی برای مداوا نیاز شدید به مرافبت پزشکی دارد.همچنین نیاز به مرخصی برای درمان .دریغ کردن این حق به معنی معلول سازی یک فعال خقوق بشر است به نام نرگس محمدی است»

این فعال حقوق بشر و نایب رییس کانون مدافعان حقوق بشر٬ تیر ماه امسال به دلیل پارگی کیسه صفرا٬ پس از ساعت‌ها معطلی در بهداری زندان اوین برای عمل جراحی به بیمارستان اعزام شد.

اما به گفته تقی رحمانی٬ همسر نرگس محمدی٬ به سرعت به زندان باز گردانده شد.

تقی رحمانی در این باره در فیس بوک خود نوشت: «نرگس محمدی را با عجله از بیمارستان به زندان برگرداندید با این بهانه که اعزام های بعدی انجام شود.
امروز قرار بر اعزام به دکتر مغز و اعصاب بوده است .اما مخالفت می کنید ،چرا؟
بیماری نرگس محمدی نگران کننده است.
روند معلول سازی یک فعال حقوق بشر را متوقف کنید.»

طی روزهای گذشته نیز بارها اخبار بیماری پیشرونده نرگس محمدی و نیاز او به معالجه منتشر شده بود.

روز گذشته رضا خندان٬ همسر نسرین ستوده٬ خبر داد که در یک تماس تلفنی٬ این وکیل زندانی خبر تشنج و اعزام نرگس محمدی را به بیمارستان داده بود.

نرگس محمدی به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام به ۶ سال و تشکیل کمپین لغو گام به گام اعدام (لگام) به ۱۰ سال، در مجموع ۱۶ سال زندان، محکوم شده است؛ اگرچه که هر دو اتهام را بارها تکذیب کرد و طبق اساسنامه لگام، نقشی در تشکیل این کمپین نداشته است.
با توجه به اعمال ماده ۱۳۴ قانون جدید مجازات اسلامی، رای دادگاه بر اساس بیشترین حکم ۱۰ سال حبس، خواهد بود.
وکیل نرگس محمدی معتقد است که که دادگاه با صدور و تأیید این حکم «دچار تناقضاتی شده»؛ از جمله این که اتهام اجتماع و تبانی علیهه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام نباید در این پرونده لحاظ می‌شد چرا که این اتهامات در پرونده قبلی نرگس محمدی آمده و آن زمان به صدور حکم ۵ سال انجامیده بود.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »