طرد هنرمندان آن ها را بیشتر در دل مردم قرار می‌دهد

زیتون- علی مطهری، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره ممنوع التصویری و ممنوع‌الفعالیتی محمدرضا شجریان در شش سال گذشته، گفت که برخورد با هنرمندان باید همراه با تدبیر باشد زیرا اینان در دل مردم جا دارند. فرضا کسانی بخواهند با اینها مقابله کنند، راه مقابله با این قشر طرد آنها نیست چرا که در این صورت بیشتر در دل مردم جا پیدا می‌کنند.
او که به گفته خودش « در حوزه مسائل اجتماعی از اصولگرایان نیز اصولگراتر است، موضع گیری شجریان را در مورد وقایع سال ۸۸ را به طبع هنری او مربوط دانست. او گفت که انتقادها یا تعریف و تمجیدهای هنرمندان کمی تندتر و احساسی‌تر است و مسئولان نباید آنها را به اندک بهانه‌ای از خود برانند؛ به ویژه آنکه یک پیوند قلبی بین مردم و این گونه افراد اعم از اینکه بازیگر باشند یا خواننده، وجود دارد.
او در بخش دیگری از گفتگویش با خانه ملت تاکید کرد که برخورد قهری به جرم اظهار نظر را با هیچ کس نمی پسندد و نباید به صرف یک اظهار نظر، فردی را طرد کرد؛ خصوصا در مورد هنرمندان را . البته ممکن است عده‌ای بگویند در جاهایی توهین شده، اما در آن فضای احساسی و هیجانی سال ۸۸ ممکن است کسی کلمه تندی هم به کار برده باشد ولی نباید آن را جدی گرفت زیرا در یک شرایط عادی نبوده است.
مطهری رفتار با شجریان را در امتداد برخوردهای سال ۸۸ توصیف و تاکید کرد:« نباید در مقابل چنین هنرمندانی جبهه‌گیری کرد زیرا دل بسیاری از مردم با آنهاست.»

به گفته این نماینده مجلس، وزرات ارشاد دولت یازدهم مشکلی با شجریان ندارد؛ اما سازمان صداوسیما هم از یک محفل معینی دستور می‌گیرد و تغییر رییس در تغییر رفتار آن تاثیر زیادی ندارد.

پس از انتشار خبر بیماری این استاد آواز ایرانی، نام او دوباره به صدر اخبار باز گشت. محمدرضا شجریان در پیام ویدئویی به مناسبت نوروز از وجود بیماری ۱۵ ساله خبر داد. پس از آن وزرات ارشاد و وزارت بهداشت جداگانه پیگیر وضع سلامتی او شدند و برای فراهم شدن شرایط بازگشت او به ایران و اجرای برنامه اظهار امیدواری کردند. شجریان خود در مصاحبه ای با مهرنامه مواضعش در سال ۸۸ و «قرار گرفتن کنار مردم» را دلیل بی مهری های سالهای اخیر دانست.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »