در اوج جنبش سبز و اعتراض مردم به کودتای انتخاباتی در خیابانهای ملتهب پایتخت، در شرایطی که حکومت و رئیس رسوای دولت کودتا نیاز به کاستن فشار خارجی و ایجاد شکاف در بین متحدین اروپایی و آمریکایی داشتند، با دعوت از رئیسجمهور برزیل و نخستوزیر ترکیه، قرارداد خروج ذخیره اورانیوم ایران را امضا کردند.
آنروز، همزمان با ورود اردوغان به خاک ایران، ۵ زندانی کرد که سالها بیدلیل و بر اساس اتهامات واهی و تحت شکنجه و دادرسی مضحک و ظالمانه در زندان و زیر تیغ بودند، اعدام شدند تا دل اردوغان گرم و نرم شود و حکومت نشان دهد آئین قربانی کردن را خوب بلد است. فرزاد کمانگر و شیرین علم هولی و سه نفر دیگر، خونشان، فرش قرمز ورود اردوغان شد.
اگر مهیب رهبران جنبش سبز و بیاعتنایی آمریکای اوباما و تروپیکای اروپایی نبود، چه بسا دست خالی حکومت، با آن قرارداد مضحک خالیتر میشد، اما نشد آنچه در سر میپروراندند.
در دورانی که ورود ساکن فعلی کاخ سفید و بازگشت دوباره تحریمها از یکسو و از سوی دیگر، حضور نظامی اسرائیل در سوریهی ویرانشده و ترس حکومت از همدستی امریکا، اسرائیل و عربستان، و همچنین درگیری هر سه کشور ایران، روسیه و ترکیه در جنگ سوریه و تحریمهای آمریکا، جبهههای جدیدی از رویارویی و یارکشی و فرار از تحریمها گشوده، به اسم مذاکره برای پایان جنگ در سوریه، اردوغان به ایران آمد، اینبار در کسوت رئیسجمهور ترکیه، بار دیگر سه کرد زندانی و سالها گروگان و بیگناه و متهم به جرم ناکرده، قربانی قدوم وی شدند تا رفاقت و مرام مشترک در آدمکشی با خونهای داغ، رنگیتر شود.
حکومتی مدعی و پررو و گستاخ، که در طول ۴۰ سال تسلطش بر مقدرات مردم، همچنان خوی گروگانگیری و انتقامجویی و کینهورزی با مخالفانش تشفی نیافته و بخشی از روش تدبیر امور شده، هر بار چه با اسم گرفتن انتقام از حمله مسلحانه و چه به اسم قربانی در پیشگاه رهبری خارجی، گشاددستانه جان زندانیان بیگناه را میستاند، اگر چند روزی را با رعب و وحشت اعدام، سالم بگذراند، زودتر از آنچه میاندیشد، گرفتار همان چرخه اعدام و خونریزی خواهد شد.
آینده ایران، روزی که جان انسان ایرانی عزیز باشد، دور یا نزدیک، اگرچه همگان محقاند خونخواهی کنند و مطالبهگری جانهای ستانده شده، اما ملت بخشنده ایران، جز به حق و عدالت و دادگری رفتار نخواهد کرد و چرخه معیوب خونریزی را پایان خواهد داد.
روسیاهی تاریخی اما از آن حکومتی است که به اسم اجرای احکام شرع و حفظ امنیت، حتی بدیهیات و اولیات دادرسی و محترم دانستن خون مردم، در آن به پشیزی گرفته نشد و خون را با خون شستن، مرام و مسلکش بود.
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…