محکومیت دو تن از نزدیکان احمدی‌نژاد به حبس

زیتون– اسفندیار رحیم‌مشایی و علی‌اکبر جوانفکر٬ دو تن از نزدیکان محمود احمدی‌نژاد به زندان محکوم شدند.

با رأی شعبه اول دادگاه انقلاب اسفندیار مشایی مجموعا به ۶ و نیم سال حبس برای سه اتهام محکوم شد.

مشایی برای اتهام خود مبنی بر اقدام علیه امنیت داخلی و خارجی کشور به ۵ سال حبس و برای دو اتهام دیگر خود به ترتیب یک سال و ۶ ماه حبس محکوم شده است.

همچنین جوانفکر هم در همان پرونده به ۴ سال حبس محکوم شده است.

حکم دادگاه بدوی درباره رحیم مشایی قابل تجدیدنظر خواهی و حکم زندان جوانفکر هم به دلیل اینکه به صورت غیابی صادر شده، قابل واخواهی است.

اسفندماه سال گذشته مهران عبدالله٬ وکیل اسفندیار رحیم‌مشایی٬ خبر داد که موکلش بازداشت شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مهران عبدالله خبر داده است که بر اساس آخرین پیگیری ها اسفندیار رحیم مشایی به علت آتش زدن حکم صادره برای بقایی در مقابل سفارت انگلیس بازداشت شده است.

اسفندیار رحیم‌مشایی پیشتر در اعتراض به محکومیت حمید بقایی «محکومیت او را خواست ملکه انگلیس» خوانده و متن حکم را مقابل سفارت انگلیس آتش زده بود.

غلامحسین اسماعیلی٬ رییس کل دادگستری استان تهران٬ به خبرگزاری تسنیم٬ وابسته به سپاه پاسداران٬ گفت که از این مدت محکومیت، ۵ سال مربوط به اتهام اقدام علیه امنیت ملی؛ یک سال تبلیغ علیه نظام و ۶ ماه توهین به مقامات قضایی است.

به گفته اسماعیلی این محکومیت به بخشی از پرونده اسفندیار رحیم مشایی است و «رسیدگی به سایر اتهامات او همچنان ادامه دارد.»

طی پنج سالی که از پایان دولت دهم می‌گذرد عده‌ای از شاخص‌ترین چهره‌های نزدیک به رییس آن دولت بازداشت٬ احضار و یا محکوم شده اند.
اکبر جوانفکر پیشتر به جرم تمرد از دستور قضایی به ۹۱ روز حبس محکوم شده بود.
حمید بقایی نیز سابقه دوبار بازداشت دارد. بقایی روز یکشنبه ۱۸ تیرماه امسال با قرار وثیقه ۵۰ میلیارد تومانی آزاد شد. او قبلا در خرداد ۹۴ به اتهام «اختلاس» بازداشت و در دی‌ماه همان سال آزاد شده بود.
پیشتر رسانه‌های نزدیک به محمود احمدی‌نژاد خبر از احضار اسفندیار رحیم مشایی به دادسرای فرهنگ و رسانه را داده بودند.
محمدرضا رحیمی، معاون اول محمود احمدی‌نژاد در دولت دهم نیز به زندان محکوم شده بود. او سال ۹۲ به اتهام «ارتشا و تحصیل مال از طریق نامشروع» به پنج سال و ۹۱ روز زندان محکوم شده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »