زیتون– خبرگزاری صداوسیما به نقل از پلیس ایران خبر داد که فرهاد زاهدیفر، مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیکی ثامن معروف به «سکه ثامن» در خارج از کشور دستگیر و به ایران بازگردانده شده است.
بر اساس این خبر زاهدیفر «در یکی از کشورها شناسایی و با همکاری پلیس بینالملل ناجا و قوه قضائیه بازداشت و شب گذشته و به کشور بازگردانده شد.»
هفتم مهرماه عباس جعفری دولتآبادی٬ دادستان عمومی و انقلاب تهران٬ ضمن «اضهار تاسف» خبر از فرار متهم پرونده شرکت الکترونیک ثامن داد.
پیش شایعاتی مبنی بر خروج فرهاد زاهدیفر٬ مالک «سکه ثامن»٬ مطرح شده بود.
اما اقدام سوم مهرماه قوه قضاییه به این شایعات دامن زد.
سوم مهرماه اطلاعیهای از سوی قوه قضاییه ایران بر روی وب سایت «سکه ثامن» قرار گرفت.
در این اطلاعیه که بازپرس پرونده آن را صادر کرده، از مدیران و دستاندرکاران این شرکت خواسته شده نگرانی سرمایهگذاران رفع شود و در صورت همکاری قوه قضاییه در کنار آنها خواهد بود.
از آنها همچنین خواسته شده خود را دادسرا معرفی کنند.
همین موضوع به نگرانی مالباختگان از حضور فرهاد زاهدیفر، مدیر عامل این موسسه٬ در ایران دامن زد.
اما عصر امروز دادستان تهران گفت که یک روز قبل از تشکیل پرونده قضایی متهم از کشور خارج شده و چند روز قبل از آن نیز همسرش را از کشور خارج کرده.
به گفته جعفری دولتآبادی اما تمام حسابها و اموالش از جمله املاک و تعدادی اتومبیل گرانقیمت توقیف شده است.
شرکت تجارت الکترونیک ثامن که به سکه ثامن معروف شده است٬ ۲۷ شهریور اعلام ورشکستگی کرد.
پیش از آن برخی از مشتریان این شرکت در رسانههای اجتماعی نوشتند که شرکت تجارت الکترونیک ثامن اعلام کرده است٬ بدون توجه به قمیتی که مشتریان برای پیش خرید سکه پرداختهاند٬ باید سکههای خود را به قیمتی که از سوی این شرکت اعلام شده است٬ به خود آن بفروشند.
پس از آن رییس اتحادیه طلا و جواهر اعلام کرد که از نظر اتحادیه این واحد از ابتدا هیچگونه مجوزی برای فعالیت نداشته و در حال حاضر هم اجازه ای برای فعالیت ندارد.
همچنین رییس پلیس فتا٬ درخصوص فعالیت این شرکت گفت: «پرونده شرکت تجارت الکترونیک ثامن یا همان «سکه ثامن» در مراحل تحقیقات اولیه خود بوده و چند نفر شاکی هم دارد. اگر فردی شکایتی دراین خصوص دارد باید در دادسرای جرایم رایانهای شکایت خود را مطرح کند تا پرونده آنها برای رسیدگی در دستور کار قرار گیرد.»
بعد از این خبرها، ساعتی پیش شرکت تجارت الکترونیک ثامن در اطلاعیهای اعلام ورشکستگی کرد.
در این اطلاعیه آمده است: «به اطلاع میرساند بنا به استفاده کاربران و تریدرها از رباتهای غیرمجاز و همچنین کارمند ثامن که به نام شوهر خود معامله میکرد به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان و………به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان و سودهای غیر متعارف کاربران که به وسیله رباتها و اتورفرش استفاده شده است، به اطلاع میرساند سکه ثامن ورشکستگی خود را اعلام مینماید و از امروز فقط کاربران میتوانند پولهای خود را بدون دریافت سودهای غیر متعارف را ثبت درخواست نمایند. کاربران امروز مهلت دارند موجودی خود را به فروش رسانده و درخواست واریز نمایند.»
سکه ثامن که به نام شرکت «آریو پرگاس آیلین» به ثبت رسیده بصورت آنلاین فعالیت دارد در سال ۱۳۹۵ کار خود را شروع کرد.
در حالی این شرکت از نظر اتحادیه طلا و جواهر غیرمجاز اعلام میشود که از شروع فعالیت آن دو سال میگذرد و در تمام این مدت هیچ اقدامی برای جلوگیری از فعالیت این شرکت انجام نشده است.
این موسسه به مدیریت فرهاد زاهدی فر در خرید و فروش آنلاین انواع سکههای طلا و همچنین طلای آب شده فعالیت داشته و هزاران کاربر از این طریق به معامله میپرداختند.
نقش واقعی اقبال درتقسیم هند و ایجاد پاکستان این عبارت که اقبال نخستین کسی است…
توضیح: به دنبال انتشار کتاب مسیر پیامبری، در پاسخ به نقدها و پرسشها و به…
مقدمه ویراستار داستان پیوند فعلهای مرکب با تُندا-کُندای نوشتار؛ نخست یادبیاوریم "فعل ِمرکب یا کارواژهی…
علل سرنگونی دیکتاتور دمشق نظام فاشیستی سوریه با چنان سرعتی فروپاشید که کمتر کسی تصور…
سروش دباغ چنانکه پیش از این در مقالة «تحولات فکری و گذار اگزیستانسیال یک نواندیش…
شواهد گوناگون حاکی از آن است که جامعه ایران، خواهان گذار از وضعیت موجود است…